"Nemanja Nedović i Džulijan Stoun"
"Nemanja Nedović i Džulijan Stoun"

Bomba s Pirineja: Nedović do kraja nedelje u Valensiji?

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.11.14. | 16:30

Uprava kluba želi da srpski internacionalac što pre dođe u klub...

Nemanja Nedović i Džulijan Stoun

Odlazak plejmejkera Dvajta Bajksa iz Valensije prošlog petka, samo nekoliko sati pre utakmice sa Laboral Kućom u španskom evroligaškom okršaju, naterao je upravu Slepih miševa da momentalno krenu u potragu za adekvatnim pojačanjem. 

Izabrane vesti

Prvi na listi želja bio je Lester Bo Mekejleb, ali je transfer propao jer dve strane nisu uspele da utanače visinu godišnjih primanja (pominje se suma od oko 800.000 evra). Sada se u španskim medijima pojavila senzacionalna vest - Nemanja Nedović mogao bi da se vrati u Evropu posle nešto manje od godinu i po dana, upravo u tim koji s klupe predvodi Velimir Perasović

Kako valensijski Sport saznaje, prohtevi koje Nedović ima, a tiču se iznosa godišnjih primanja, prihvatljivi su za Slepe miševe i pokušaće da srpskog reprezentativca dovedu po svaku cenu. 

Bek Golden Stejta je stara želja Valensije, još iz dana dok je 24-godišnjak igrao u Crvenoj zvezdi i Lijetuvos Ritasu, a ističe se da je trener Perasović veliki zagovornik toga da momak rođen u Novoj Varoši dođe što pre. 

Isti list navodi da će Valensija pokušati da angažuje Nedovića već do kraja nedelje!

Podsetimo, Golden Stejt je nedavno odlučio da srpskom internacionalcu ne produži ugovor, koji će isteći na kraju sezone. Nemanja ove sezone nije odigrao nijedan minut za prvi tim, uprkos tome što je imao zapaženu minutažu tokom Letnje lige. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvroligaKK ValensijaLester Bo MekejlebNemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara