"Bogićević"
"Bogićević"

Borac na Radnički bez Zoćevića, Milojevića i Petrića

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.03.15. | 14:42

“Ako ponovimo igru protiv Čukaričkog za očekivati je pobedu“, kaže trener Čačana Bogić Bogićević

BogićevićVeliki bod na gostovanju kod Čukaričkog. Ali neće on mnogo značiti Borsu ako ne bude nadograđen bodovima iz duela sa direktnim rivalima u borbi za opstanak. Svestan je toga i trener Čačana Bogić Bogićević. Ali i optimista kada je preživljavanje u Superligi u pitanju.
 "Očekujem težak meč, pogotovo što vremenski uslovi nisu povoljni. Radnički ima kvalitetne igrače, koje predvodi talentovan trener Neško Milovanović. On dobro poznaje naše fudbalere i sigurno će učiniti sve kako bi došli do, za njih, povoljnog ishoda. Međutim, ukoliko ponovimo igru protiv Čukaričkog realno je očekivati pobedu i opstanak u ligi”, rekao je Bogićević Tanjugu.

Bogićević smatra da čačanski superligaš ima dobar tim, ali da mesto na tabeli sputava fudbalere da igraju na višem nivou.
"Da imamo pet ili šest bodova više igrali bismo mnogo bolje. U gostima pružamo bolje partije, ali nadam se da ćemo početi i u Čačku da igramo kako treba”, zaključio je Bogićević.

Izabrane vesti

Zbog povreda u sastavu Borca neće biti Zoćevića, Milojevića i Petrića, dok su ostali fudbaleri na raspolaganju treneru Bogićeviću. Utakimica 19. kola Superlige između Borca i kragujevačkog Radničkog 1923 igra se u subotu od 14 sati. Čačani trenutno zauzimaju 13. poziciju sa 17 bodova, dok šest manje ima poslednjeplasirani Radnički.

Pobeda Borca mogla bi da vam donese i pristojnu zaradu, pošto se kec u Čačku u MOZZART kladionicama plaća kvotom 1,65. Nerešen ishod vredi 3,40, a pobeda gostiju iz Kragujevca čak 5,50.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaBorac ČačakBogić Bogićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara