"Borković se lavovski borio na stazi u Imoli"
"Borković se lavovski borio na stazi u Imoli"

Borković nesportski izguran sa staze u Imoli!

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.05.16. | 16:17

„Uništio mi je trku, uništio mi je vikend, razgovaraću sa njim“, poručio je Duca Borković u direktnom prenosu Francuzu Žan Klodu Verni koji je na nesportski način izbacio našeg najboljeg automobilistu sa staze

Borković se lavovski borio na stazi u ImoliNašem najboljem automobilisti Dušanu Borkoviću nije išlo ni u Imoli. Na stazi Enco i Dino Ferari našeg asa sa staze je izgurao Žan Klod Varnea, i to samo krug ipo pre kraja trke.

Sve je počelo tako što je popularni Duca u borbi za peto mesto uspešno zatvarao i na krajnje korektan način kontrolisao trku u svoju korist. To izgleda da nije odgovaralo Francuzu koji je očigledno iznerviran zbog svoje nemoći, u jednom trenutku odlučio da se osveti Borkoviću tako što će ga izgurati i eliminisati sa trke.

Izabrane vesti

Naravno Borkovićev NIS Rejsing tim uložio je oštar proest zbog ovog nesportskog incidenta iz koga je deblji kraj izvukao naš as. On je odmah zatim rekao par reči u okviru televizijskog prenosa, i objasnio šta se zapravo dešavalo iz njegove vizure.
„Ne znam da li je pametno sve reći za televiziju, ali on me je već udario u Bahreinu, i to kada sam najbolje startovao. Tada sam mu poručio da bude oprezan ukoliko nastavi tako. Danas se desilo ovo, imao je dva metra sa strane ali mi je ušao u krivinu. Uništio mi je trku, uništio mi je vikend, razgovaraću sa njim, neću za TV više ništa da kažem“, poručuje naš najbolji automobilista Francuzu kome je izgleda strano sve što se odnosi na sportski kodeks u automobilizmu.

(Foto: PR TEAM)


tagovi

TCRDušan Borković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara