""
""

Braća Rusi sve pripremili za nameštaljku, ali su Grofu Božoviću 'zaboravili' da kažu da mora da izgubi...

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.03.13. | 17:53

...i - popadali!

Nova afera u oko nameštanja u Rusiji! Kako pišu crnogorski mediji utakmica Alanija - Rostov trebalo je da bude nameštena, ali je nešto očigledno krenulo po zlu za one koju se hteli da se opare na nelegalan način. 

Naime, koeficijent na trijumf pretposlednje Alanije nad Rostovom Miodraga Grofa Božovića bio je samo 1.40 (retko se dešava i kada su domaćini CSKA, Zenit ili Anži), na kladionicama u Rusiji uplaćeni su milioni rubalja, dok su mnoge svetske kladionice blokirale ovaj meč. 

Izabrane vesti

Očigledno, pola Rusije znalo je rezultat unapred, sve je, barem prema nekim informacijama bilo spremno za nameštaljku, ali treneru Rostova izgleda 'nije bilo javljeno' da mora da izgubi.

"Utakmica je bila teška, prepuna ritma, a bodovi su trebali i nama, a pogotovo domaćinu. Poluvreme je proteklo u igri bez nekih posebnih šansi, ali su u nastavku oba tima promašila po nekoliko izglednih prilika. Ipak, rezultat je pravedan. A ja želim da zahvalim bukmejkerima koji su unapred znali da će Alanija da pobedi. Ali eto, izgleda da takav glas nije došao do nas", ironično je prokomentarisao Božović.

Utamica je na kraju završena bez golova, a o čemu se zapravo radilo, verovatno će biti jasnije narednih dana. Nije isključeno ni da bude pokrenuta istraga...

(foto: MN Press)


tagovi

AlanijaEvropaMiodrag Grof BožovićPremijer ligaRostovRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara