""
""

Brajda: Teško da će Mesi otići sa Nou Kampa, mada se sa Sitijem i PSŽ-om nikad ne zna!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.03.15. | 10:40

Sportski direktor katalonskog giganta smatra da je budućnost argentinskog asa i dalje vezana za Barselonu, ali dodaje da se velike količine novca vrte u današnjem fudbalu, zbog čega nijedan ishod nije nemoguć

Fudbaleri Barselone taman su preuzeli prvo mesto na tabeli, Lionel Mesi upisao je još jedan het-trik u ubedljivoj pobedi nad Rajo Valjekanom (6:1), a sportski direktor Katalonaca Arijedo Braida najavio da je da postoji mogućnost, doduše mala, da argentinski čarobnjak napusti Nou Kamp.

Izabrane vesti

Brajda je nedavno postavljen na funkciju, a trenutno je član klupske komisije u kojoj je i bivši trener Karles Reksač. Njihov najvažniji zadatak, naravno biće formiranje ekipe za sledeću u sezonu u kojoj Barsa može da kupuje tek u januaru 2016. godine.
"Imam 30 godina iskustva i kontakte širom Evrope, u Brazilu, Argentini... Skroman sam i želim da pomognem klubu. Važno je da već sada razmišljamo o igračima koje želimo da dovedemo za godinu ili dve. Tako sam radio svojevremeno i u Milanu. Što se tiče Mesija, mislim da je skoro pa nemoguće da ode, ali kada imate klubove sa toliko novca kao što su Mančester Siti i PSŽ, sve je moguće. Nekad se u fudbalu dešavaju čudne stvari. U svakom slučaju, on je fenomen, vanzemaljac koji može da se porede sa Maradonom i Peleom", rekao je Brajda za televiziju Kanal 3.

Argentinski fudbaler je u dosadašnjem toku sezone postigao 41 gol na 38 utakmica, a Barselona je sada prva u Primeri sa bodom više od drugoplasiranog Reala.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLionel MesiArijedo Braida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara