"Branislav Trajković"
"Branislav Trajković"

Branislav Trajković: Za ovo smo se spremali godinu dana

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.13. | 19:28

U Vojvodini optimisti pred revanš sa OFK Beogradom

 

Branislav TrajkovićToliko puta na korak od istorijskog podviga, ali trofej Kupa Srbije nekako uvek je izmicao Vojvodini. Sada su u Novom Sadu rešeni da konačno prigrle pehar, a prednost od 1:0 iz prvog polufinalnog susreta sa OFK Beogradom daje iz za pravo da se nadaju uspehu.
"Pred nama je ono za šta smo se spremali skoro godinu dana. Ulog je veliki i jednostavno ga ne smemo propustiti. Igramo odlično, stvaramo veliki broj šansi i verujem da smo bolja ekipa od OFK Beograda. Reči su naravno jedno, a praksa sasvim drugo. Moramo sve to da pokažemo i na terenu", kaže štoper Branislav Trajković.

Izabrane vesti

Trener Nebojša Vignjević takođe je optimista i uveren da će Voša stići do šestog Kup finala.
"Ako ćemo konkretno, na obe utakmice protiv OFK Beograda smo pokazali mnogo više od svog rivala, iako je zaslužen poraz u prvenstvenom susretu u Novom Sadu došao kao opomena svi nama da postoji i opcija poraza, pa sutra moramo biti oprezni. Bezglavo jurišanje i napadi nisu naša opcija iz prostor razloga što imamo rezultatsku prednost. No to ne znači da ćemo se braniti. Naprotiv, čekaćemo strpljivo našu šansu i ako nam se i kada ukaže pokušaćemo da pitanje plasmana u finale rešimo pre poslednjeg sudijskog zvižduka", naveo je Vignjević koji možda neće moći da računa na Nemanju Radoju.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Branislav TrajkovićKup SrbijeNebojša VignjevićSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara