"Petković i Đoković"
"Petković i Đoković"

Brazilci tvrde: Petković novi direktor Flamenga, šalje Luiza Antonija u Zvezdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.05.14. | 15:12

Mediji u Rio de Žaneiru najavljuju Srbina kao prvog operativca slavnog kluba, kao i njegov prvi potez

Petković i Đoković

Rambo Petković mogao bi ponovo da učestvuje u pojačavanju igračkog kadra Crvene zvezde, iako od dovođenja Evandra, Borhe i Pašeka i odlaska Vladana Lukića s čela crveno-belih, nije sarađivao s novim rukovodiocima na Marakani.

Izabrane vesti

Tako tvrde Brazilci, konkretno mediji u Rio de Žaneiru, koji promovišu Petkovića u novog direktora Flamenga. Prema ovim izvorima, klub se nalazi u veoma teškoj situaciji, navijači traže odlazak trenera, a kao jedan od glavnih uzroka loših rezultata vide nedostatak komunikacije između uprave i tima, a to je i logično pošto Flamengo već neko vreme nema direktora. Iako se Petković zvanično nije pominjao kandidat, mediji spekulišu da bi činjenica da velika većina navijača vidi upravo njega na toj poziciji mogla da prevagne.

Prema navodima medija, odluka o novom direktoru mogla bi da bude doneta u naredna dva dana.

LUIZ ANTONIO U BEOGRADU?

Luiz Antonio

Priča ima i nastavak, pošto Brazilci navode da bi prvi Petkovićev potez, ako bude izabran, trebalo da bude uspostavljanje saradnje s Crvenom zvezdom, a već ovog leta u Beograd bi mogao da stigne zadnji vezni Luiz Antonio.

On ima 23 godine, Flamengovo je dete, i bio je velika nada brazilskog fudbala, ali je od ulaska u prvi tim pre tri godine odigrao 35 mečeva. Trenutno igra često u prvih 11, ali nije u najboljim odnosima s ostalim članovima ekipe, što potvrđuje činjenica da je sinoć, na meču sa Santosom, dobio žuti karton zbog prepirke, i to sa saigračem?! Brazilci kažu da je pravo rešenje da ga pošalju u Evropu, a Petković će, naravno, učiniti sve da to bude Crvena zvezda kojoj su neophodna pojačanja pred kvalifikacije za Ligu šampiona, naravno ako dobije UEFA licencu. 

Iako u ovoj priči ima mnogo "ako", pogledajte kako se Luiz Antonio snalazi na terenu...

(Foto: Action Images)


tagovi

SrbijaSuperligaLuiz AntonioFlamengoDejan PetkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara