"Kem Njuton (Karolina Panters) ponovo blista"
"Kem Njuton (Karolina Panters) ponovo blista"

Bronkosi šampionski, Pantersi napadački

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.09.16. | 08:51

Drugi vikend NFL-a pokazao koji timovi će voditi glavnu reč ove sezone

Kem Njuton (Karolina Panters) ponovo blistaOdigran je praktično ceo drugi vikend nove NFL sezone i situacija polako počinje da se kristališe.

Samo šest timova (mogla bi da im se prirdruži Filadelfija ukoliko savlada Čikago u utorak ujutru) ostali su neporaženi i to dovoljno govori koliko je liga izjednačena. Za sada stoprocentan učinak imaju Nju Ingland, Denver, Baltimor, Hjuston, Njujork Džajanst i Minesota. Dakle, uglavnom oni od kojih se i očekuje da budu najbolji.

Izabrane vesti

Šampionski tim, tačnije šampionska odbrana Denver Bronkosa ponovo je na svom stadionu pokazala kako se igra. Gosti iz Indijanapolisa su se dobro držali u prvom delu susreta, ali je onda krenuo nezadrživi stampedo Divljih konja za 34:20.

Svakako najčudniju utakmicu drugog vikenda odigrali su Los Anđeles i Sijetl pošto je završena prilično „niskim“ rezultatom za NFL – 9:3! Ružna ili ne, to je prva pobeda Remsa u Los Anđelesu još od novembra 1996, pošto su se naredne sezone preselili u Sent Luis.

Posebno raspoložena za napad bila je Karolina koja je postigla čak 46 poena u pobedi nad San Franciskom.  U redovima prošlosezonskog učesnika Super boula blistao je neverovatni kvoterbek Pantersa, Kem Njuton koji je kompletirao 24 od 40 pasova za čak 353 jarda i četiri tačdauna.

POVREDA EDRIJENA PITERSONA

Po mnogima najbolji raning bek lige, Edrijan Piterson doživeo je nezgodnu povredu leve noge, tačnije kolena na duelu njegove Minesote sa Pekersima. Zasad nije poznato koliko je ozbiljna situacija, ali prema prvim izveštajima sledi mu duža pauza.

REZULTATI 2. VIKENDA

Bafalo – Njujork Džets 31:37

Klivlend – Baltimor 20:25

Detroit – Tenesi 15:16

Nju Ingland – Majami 31:24

Njujork Džajants - Nju Orleans 16:13

Pitsburg– Sinsinati 24:16

Vašington – Dalas 23:27

Karolina – San Francisko 46:27

Hjuston – Kanzas Siti 19:12

Los Anđeles – Sijetl 9:3

Arizona – Tampa Bej 40:7

Denver - Indijanapolis 34:20

Oukland – Atlanta 28:35

San Dijego – Džeksonvil 38:14

Minesota – Grin Bej 17:14

UTORAK

02.30 Čikago – Filadelfija (TV)

(foto: Action Images)


tagovi

Kem Njuton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara