Budućnost nacilljala novog plejmejkera

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.10.18. | 21:24

Aron Kraft na izlaznim vratima, iskusni organizator igre i reprezentativac Makedonije meta Aleksandra Džikića...

Budućnost je katastrofalno ušla u sezonu, već je diživela dva neuspeha u prvih pet kola regionalne lige, a u Evroligi sve sami porazi. Podgoričani dobro stoje finansijski, pa mogu sebi da priušte greške prilikom izbora stranaca, o čemu svedoči večerašnja vest koja kaže da je Aleksandar Džikić naciljao novo pojačanje. Radi se o Džordanu Tiodoru, renomiranom evroligaškom plejmejkeru koji bi mogao da dođe u Moraču kao zamena za Arona Krafta.  

Amerikanac je i dalje pod ugovorom sa Armanijem, ali kako italijanski tim ne računa na njega rado bi ga se rešio. Ono što može da napravi problem Budućnosti jesu interesovanja Limoža i Darušafake. I dok Francuzi nisu ozbiljna opcija za Tiodora, javljaju specijalizovani košarkaški portali, pošto ovaj želi da igra Evroligu, Turci bi mogli da plate koliko reprezentativac Makadonije bude tražio. 

Izabrane vesti

U svakom slučaju, Budućnost je pokazala interesovanje, a naredni dani daće nam odgovor na pitanje koliko je sve to ozbiljno. 

Sportando piše da će Džordan Tiodor najverovatnije u Kinu ukoliko Budućnost ili Darušafaka ne ispuine njegove finansijske zahteve, koji sigurno neće biti mali...


tagovi

EvroligaDžordan Tiodor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara