""
""

Čačanske Zebre u lovu na Golubove!

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.17. | 13:37

Trener Borca, Igor Spasić uz iskusne fudbalere poput Ignjatijevića i Kostića forsira fudbalere iz podmladka kako bi pronašao pravu kombinaciju u meču sa Spartakom

Kada truba Igora Spasića zasvira zbor, onda nema izuzetih niti povlašćenih. Takav je tnovi rener čačanskog Borca. Dinamika, nametanje, ali ne i razmetanje, pa ko se dokaže, neka se na terenu i pokaže... Kandidati za startnu postavu protiv subotičkog Spartaka su zato svi, po principu opšte mobilizacije Zebri sa Morave. Pitali smo starog kovača talenata, nekadašnjeg trenera Teleoptika, a sadašnjeg šefa struke Borca kakav će sastav videti stadion u Lučanima?
„Igramo u Lučanima jer se glavni teren našeg stadiona rekonstruiše. Moje ideje možda nekoga i iznenade, jer stvar nije kratkoročna. Ako vam kažem da ću na osamdeset procenata tima izvedenog na teren u Ivanjici dodati dvadeset procenata mladih snaga, onda će vam postati sve jasno“, rekao je u razgovoru za MOZZART Sport, Igor Spasić, trener Borca.

Izabrane vesti

Da li to znači da će u startnoj postavi biti protiv Javora odlični Veljko Bogićević i Nikola Tripković?
„Svakako, mladi Bogićević je svojski potegao, Tripković takođe. Ako znate da je prvi spomenuti fudbaler rođen 1999. godine, a da je drugi samo dve godine stariji, onda ćete sve znati o mojoj viziji Borca u budućnosti. Mladost ovog kluba ima karakter za budućnost, to ovaj grad mora da zna“, izjavio je Spasić, a mi smo ga još zapitali, da li će se u kosturu tima naći i prekaljeni kadrovci Borca.
„To je sasvim sigurno da će se desiti. Mi smo svesni da su Kostić i Ignjatijević bitne karike u lancu iskustva i mladosti. U analizu protivnika čak ni u stim u vezi ne ulazim, jer ja samo gledam u naš pogon. To je bitno, to nas zanima“, zaključio je za MOZZART Sport, Igor Spasić.

Utakmica između Borca i Spartaka iz Subotice igra se u subotu na terenu stadiona Mladosti u Lučanima s početkom u 20.00 časova.

Piše: Miloš Milić
(Foto: Star Sport)   


tagovi

SuperligaSrbijaNikola IgnjatijevicBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara