Čekajući okršaj Rivera i Reala

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.12.18. | 12:23

Trener Galjardo će protiv Al Aina računati na isti tim koji je srušio Boku. Čak i jači.

Svetsko prvenstvo za klubove došlo je do polufinala, ali ono što fudbalska planeta čeka je finale u kojem će se sastati River Plejt i Real Madrid. Na polufinala se jednostavno gleda kao na zagrevanje dva velikana pred međusobni okršaj.

Riverov zadatak pred finale će biti da savlada domaći Al Ain. Što ne bi trebalo da bude problem. Arapski klub je već ispunio cilj i došao do polufinala ponovivši rezultat Al Džazire što je i bio plan. Na početku su imali ogromnu dozu sreće kada su se posle 0:3 vratili u meču i na penale izbacili novozelandske amatere Velington. Ipak, potom su lakše nego što se očekivalo pregazili afričkog šampiona Esperans. 

Izabrane vesti

Ali River će biti daleko teža prepreka. Skoro nesavladiva. Argentinski Milioneri su došli u Abu Dabi osokoljeni osvajanjem titule u famoznom finalu Kopa Libertadotres protiv najvećeg rivala Boke Juniors. Samopouzdanje i euforija ih još drže od Superkalsika odigranog u Madridu i na taj način su imali najbolju moguću uvertiru za SP za klubove gde će pokušati da prekinu dominaciju Evropljana.

Trener Galjardo računa na isti tim koji je srušio Boku. Čak i jači. Vraćaju se napadači Rafael Santos Bore i Injasio Skoko koji nisu igrali revanš u Madridu, a mnogo su bitni za igru Rivera. Tada je sav teret pao na Lukasa Prata što znači da će Galjardo sada moći da računa na nekoliko opcija u napadu. Al Ain sve nade polaže u švedskog napadača Markusa Berga i još trojicu stranaca iz Kameruna, Brazila i Japana, ali teško da mogu da pariraju Riveru.

Galjardo zna kako se igraju mečevi u nokaut fazi i već je nanišanio finale sa Realom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:30 6402 KSP River Plate - Al Ain ki 1 1,45
Ukupna kvota1,45

KLUPSKO SVETSKO PRVENSTVO

POLUFINALE

Utorak 
17.30: (1,45) River Plejt (4,40) Al Ain (7,50)

Sreda
17.30: (10,0) Kašima Antlers (6,50) Real Madrid (1,25)

ZA 5. MESTO

Utorak
14.30: (3,90) Esperans (3,50) Gvadalahara (1,95)

* Kvote su podložne promenama 

Foto: Reuters


tagovi

SP za kluboveFIFA Klupsko svetsko prvenstvosportsko klađenjeAl Ain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara