""
""

Cena Aleksandra Mitrovića - 57.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.18. | 16:49

Benitez otkrio karte

Njukasl skoro da je prespavao veći deo zimskog prelaznog roka, ali bi u finišu januarske pijace nešto ipak moglo da se dogodi na Sent Džejms Parku. Za sada je na pozajmicu iz Čelsija stigao samo mladi Brazilac Kenedi, ali prava pojačanja se tek očekuju...

Izabrane vesti

Rafa Benitez ima želje, ali ga blokira nedostatak novca za njihovu realizaciju. Jedan od igrača koji se najčešće dovodio u vezu sa odlaskom iz Njukasla je naš Aleksandar Mitrović. Brajton, VBA, Vest Hem, Bešiktaš, Olimpijakos, Anderleht, meskička Amerika su samo neki od klubova koji su pokazali interesovanje za Mitrovića. U međuvremenu je procurilo da ga je engleski klub nudio Bordou i Marselju za 12.000.000 evra ali da Francuzi nisu bili zainteresovani.

Brajton je poslednjih dana preduzeo konkretne korake i dostavio zvaničnu ponudu ali je ona prema rečima Rafe Beniteza odbijena.
„Bio sam kristalno jasan u razgovoru sa Mitrovićem i njegovim agentom i rekao im da on može da ide samo ako dovedemo zamenu. I da ne može da ide u klub koji nam je direktan rival u Premijer ligi. Vidim da ga Brajton hoće, ali želim da poručim da nećemo prodati nijednog našeg igrača direktnim rivalima, osim ako ne dostave ponudu od 50.000.000 funti (57.000.000 evra op.a.)“, rekao je Benitez.

Njukasl pokušava da završi transfer Fajenordovog najboljeg strelca Nikolaja Jorgensena, ali je ponuda od 14.500.000 evra glatko odbijena u Roterdamu. Holandski šampion traži 25.000.000 evra za svog napadača što bi bio najveći transfer u istoriji Njukasla... Ukoliko bi Svrake prodale Mitrovića, stekao bi se uslov da ispune zahteve Fajenorda.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEngleskaBrajtonAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara