"Denis Čerišev"
"Denis Čerišev"

Čerišev: Ne kajem se zbog ostanka u Realu, ali istina je da imam slabu komunikaciju sa Benitezom

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.11.15. | 23:24

U Rusiji međutim ne mora da brine za status

Denis ČeriševSvega 58 minuta na terenu. Posle sjajne sezone na pozajmici u Viljarealu. Ruska javnost smatra da je 24-godišnji Denis Čerišev napravio kardinalnu grešku kada je odlučio da ostane na stadionu Santjago Bernabeu i pokuša da se izbori za mesto u Realovom timu. U svetu fudbala to je jedan od najtežih zadataka. Ali Rus se ne kaje, iako priznaje da nema baš savršen odnos sa trenerom Rafaelom Benitezom.
"To se prosto dogodilo i ne kajem se niti sam u depresiji. Naravno da želiš da igraš više, ali nije to laka situacija. Međutim, trudim se da budem pozitivan, radim sve što mogu da postanem bolji. Moraš da budeš jak i da gledaš u budućnost. Nemam problem sa Benitezom, iako je istina da imamo slabu komunikaciju", rekao je Čerišev medijima na okupljanju ruske reprezentacije.

Tamo je bare cenjen.
"Denis je uvek u našim mislima. Pod broj jedan zato što je jedini naš fudbaler koji igra za klub sa najvišeg nivoa. I ni po koju cenu ne smemo da zatvorimo vrata onima koji se bore za svoje mesto u najjačim evropskim ligama", kategoričan je selektor Leonid Slucki.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraEvropaDenis Čerišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara