""
""

Četiri potpisa u Humskoj 1

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.15. | 16:15

Doskorašnji talenti Teleoptika postali profesionalci Partizana

U jeku prelaznog roka još četiri potpisa u Humskoj 1. Kvartet doskorašnjih fudbalera Teleoptika obavezao se na saradnju sa Partizanom, potpisavši profesionalne ugovore sa crno-belima.

Reč je o polušpicu Urošu Damnjanoviću, levom štoperu Milošu Perišiću, zadnjem veznom Jovanu Čađenoviću i desnom beku Stefanu Grboviću, koji su na taj način potvrdili nagoveštaje da je reč o talentima vrednim ulaganjima, pa se očekuje da u dogledno vreme neko od njih dobije priliku da trenira ili čak i zaigra za prvi tim.

Izabrane vesti

Svi imaju po 20 godina i do sada su kao stipendisti igrali za Teleoptik, pod stručnom komandom trenera Igora Spasića, a stasavali su mahom u Omladinskoj školi Partizana, pod nadzorom Ivana Kostadinovića, Ilije Zavišića, Zvonka Živkovića i Nikoce Klinčarskog.

Damnjanović, Perišić, Čađenović i Grbović prošli su uvodni deo pripremnog perioda sa prvim timom na Tari, ali kako nisu putovali na Pohorje nije realno očekivati da odmah budu na raspolaganju šefu struke Zoranu Milinkoviću. Za početak ili nastaviti da igraju za Teleoptik ili će, možda, na pozajmicu u neku od superligaških ekipa, kako bi stekli iskustvo neophodno za nošenje crno-belog dresa.

Inače, nedavno je petogodišnju saradnju sa Partizanom overio vezista Nemanja Glavčić.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Uroš DamnjanovićTeleoptikSuperligaStefan GrbovićSrbijaFK PartizanMiloš PerišićJovan Čađenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara