""
""

CRNA NOĆ CRNE GORE: Ukrajina skresala krila Hrabrim sokolovima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.06.13. | 23:24

Izabranici Branka Brnovića primili četiri gola u drugom poluvremenu maltene na isti način i vratili u trku za Mondijal goste predvođene sjajnim Konopljankom

Šou Ukrajine i(li) blamaža Crne Gore! Kako god opisali susret u Podgorici ostaje bolna činjenica po Hrabre sokolove: pretrpeli su prvi poraz u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta i propustili priliku da se primaknu Brazilu. Izabranici Branka Brnovića zakazali su kad im je to bilo najpotrebnije, dozvolili da im selekcija države koja je lane zajedno sa Poljskom organizovala Prvenstvo Evrope drži predavanje na temu kontranapada, pa nikoga ne bi trebalo da čudi konačnih - 0:4!

Na šest kvalifikacionih susreta Crna Gora je primila samo tri gola, a večeras za 40 minuta jedan više, čime je vratila u igru protivnika koga je u oktorbru prošle godine dobila u Kijevu (1:0).

Izabrane vesti

Očekivalo se da večeras lider Grupe H iskoristi prednost domaćeg terena, pobegne Engleskoj na tri koraka, ali posle jalovog prvog poluvremena Vučinić, Jovetić, Kasalica, Volkov i društvo su dozvolili da im Ukrajinci “slažu” kontre i maltene na isti šablon postignu sve golove. Predvođeni sjajnim Jevgenom Konopljankom (osim vedete Dnjepra strelci još Garmaš, Fedetski i Bezus) gosti su osvojili 11 bod i prišunjali se uz bok Englezima, uz napomenu da imaju meč manje i od njih i od Crnogoraca.

A o tome kako je branio Mladen Božović možda ćete najbolji sud sami da donesete pregledavanjem video snimka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Branko BrnovićCrna GoraEvropafudbalKvalifikacije za SP 2014reprezentacijareprezentativni fudbalUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara