""
""

Crno-beli karavan dolazi u Čačak!

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.10.17. | 11:15

„O Partizanu se ne priča! Sa Parnim valjkom se igra na radost fudbala i Čačka“, poruka je Marka Zoćevića, fudbalera Borca s kojom je saglasan Igor Spasić, šef struke Zebri

Sve je u naslovu… Crno - beli karavan Miroslava Đukića dolazi na Moravu… Ko će biti u sastavu Partizana? Ne, to nije tema ove rubrike, niti pitanje na mestu za Igora Spasića, šefa stručnog štaba Borca, koji je 33 godine proveo u Humskoj! Njegova briga je Borac, odnosno Zebre. Južna strana njegovog sportskog srca sada ima druge brige. Pitali smo zato Spasića, šta očekuje od Parnog valjka u Čačku?

Izabrane vesti

(15,00) Borac Čačak (7,00) Partizan (1,15)

“Partizan, ili Zvezda, pa to je jasno… Nema tu mnogo polemike kada je reč o ekipi koja uporedo bije bitke na dva domaća i evropskom frontu. Partizan je ekipa koja kako god da igra ima snagu i moć da rezultatski prelomi utakmicu u prvih pet ili poslednjih pet minuta. Tavambina telesna građa, Tošićevo iskustvo, Sumine sposobnosti uprkos još uvek nešto lošijoj formi… Sve su to uz Jankovića, Ožegovića i ostale igrače iz Beograda veliki aduti Miroslava Đukića”, kaže za Mozzart Sport Igor Spasić. Pitali smo ga, na koji način Zebre misle da se suprostave Beograđanima?

“Snagom volje, i fer igrom. Nismo više u kadrovskom deficitu. Marko Zoćević je ponovo tu, kao i Vladimir Bajić koji je odslužio svoju kaznu. Za sve nas, dostojan otpor Partizanu za grad koji nas i kada posrćemo podržava je imperativ. Nivo igre nam je jako bitan, jer posle Partizana na redu je Javor, odnosno derbi Moravičkog okruga. Igraćemo do kraja. Čačani to moraju da znaju, da dođu i da nas podrže”, kaže Igor Spasić, a nas put najave utakmice vodi dalje.

Šta o Partizanu može da nam kaže stari kadrovac Borca, Marko Zoćević?

“O Partizanu se ne govori, sa Partizanom se igra! Nadam se da će me trener Spasić uvrstiti u startnih 11, i da ću uspeti da na terenu ostvarim prostor neophodan za izvršenje ofanzivnih zadataka. Igraćemo sa Partizanom veoma motivisano. Mislim da greške iz Šapca nemaju nikakve veze sa nastupajućim mečom. Svaki duel sa večitim rivalima je praznik fudbala, pa ć emo tako i igrati. Nema razloga da ne bude tako”, kaže za Mozzart Sport Marko Zoćević, centralni vezni fudbaler Borca koji je već podelio dovoljan broj megdana sa večitim rivalima, pa mu iskustvo iz ovakvih susreta zaista ne nedostaje.

Utakmica između Borca i Partizana igra se u nedelju u 17.00 časova na terenu Gradskog stadiona kraj Morave.  Pravdu će deliti Novica Anđelovski, a pomagaće mu Darko Savović, Olajoš Nađ Matija i Ilija Brdar. Delegat FSS-a je Miroslav Bukvić.

Piše: Mloš Milić
Foto: FK Borac Čačak/MN Press


tagovi

Vladimir BajićSuperligaFK PartizanMiroslav ĐukićMarko ZoćevićČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara