"Promocija kampa"
"Promocija kampa"

Crno-bela oaza talenata: Partizan je važna stanica za mnoge Crnogorce

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.11.14. | 20:37

Branko Brnović promovisao zimski kamp crno-belih u Baru

Promocija kampaPartizan ostaje veran izvorištu talenata u Crnoj Gori. Osimišljen pre nekoliko godina, a uspešno realizovan nekoliko puta na više lokacija u Srbiji, Republici Srpskoj i Makedoniji, crno-beli kamp će i ove zime biti smešten na jadranskom primorju, pošto će od 10. do 17. januara u Baru mališani sa područja Crne Gore, ali i država iz okruženja imati priliku da nauče prve fudbalske korake u organizaciji kluba iz Humske.

I tako dobiju priliku da ih treneri mlađih kategorija Partizana, pod čijim instrukcijama će raditi, primete i preporuče da jednog dana stignu na Topčidersko brdo.

Izabrane vesti

Tim povodom u Baru je organizovana promocija pomenutog kampa, kojoj je, između ostalih prisustvovao selektor Crne Gore, Branko Brnović, inače, nekadašnji prvotimac Parnog valjka.
„Želim da izrazim posebno zadovoljstvo što Partizan pruža mogućnost i deci iz Crne Gore da budu učesnici kampa. Koliko cenim i poštujem rad omladinske škole crno-belih i njihovih eminentnih stručnjaka dovoljno govori i činjenica da je prethodne dve godine polaznik ovog kampa bio i moj sin. Partizan je bio važna stanica velikog broja igrača iz Crne Gore i želeo bih da se taj trend nastavi i u budućnosti“, istakao je Brnović.

Promocija Partizanovog kampa održana je u hotelu „Sidro”, gde će biti smešteni polaznici.
Uvek je zadovoljstvo doći u Crnu Goru. Ne bi trebalo naglašavati koliko je mladih talenata koji su igrali  u Partizanu, a sada su u velikim evropskim klubovima, poniklo upravo na ovom prostoru. Sigurna sam da će i ovaj kamp biti veoma uspešan i da će uz vašu organizaciju kao ljubaznih domaćina, a uz stručno oko trenera naše omladinske škole, biti oaza talenata”, dodala je Snežana Filipović, direktor marketinga crno-belih.

Inače, u cilju promocije kampa na stadionu Sportsko rekreativnog centra Topolica odigran je prijateljski susret između veterana barskog Mornara i Partizan, u kome su crno-beli slavili 2:1, a kapitensku traku u crno-belom timu nosio je legendarni as Nebojša Vučićević Uške.

(FOTO: Partizan.rs)


tagovi

Branko BrnovićCrna Goraomladinski kampFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara