"Vujadinović u dresu sofijskog CSKA"
"Vujadinović u dresu sofijskog CSKA"

Crno-beli našli štopera u Austriji: Nikola Vujadinović Partizanov za džabe? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.06.14. | 08:40

Nekadašnjem đaku Crvene zvezde danas ističe ugovor sa Šturmom, pa bi u Humsku 1 mogao kao slobodan igrač

Vujadinović u dresu sofijskog CSKANovo ime na listi Partizanovih želja je – Nikola Vujadinović (27). Štoper Šturma iz Graca mogao bi da osveži odbrambenu liniju crno-belog tima i to po veoma povoljnim uslovima, imajući u vidu činjenicu da mu upravo danas ističe ugovor sa austrijskim klubom, što znači da bi u Humsku 1 stigao bez obeštećenja!

Posle neuspešnih pregovora sa Nemanjom Tubićem, Vujadinović je drugi štoper koji se u ovom prelaznom roku pominje kao moguće rešenje u Partizanovoj defenzivi, oslabljenoj prekidom saradnje sa Milanom Obradovićem i činjenicom da Marko Nikolić, trenutno, na raspolaganju ima svega trojicu štopera: Branislava Trajkovića, Vojislava Stankovića i Miloša Ostojiaća, a provera sa švedskim Malmeom (3:3), na kojoj je Milan Lukač matiran tri puta potvrdila je da su u tom delu ekipa pojačanja neophodna.

Izabrane vesti

Postoji realna mogućnost da upravo Vujadinović osnaži taj deo tima, a šansa za ubrzanje pregovora crno-belima se ukazuje u utorak, kad upravo u Gracu igraju prijateljski duel sa Šturmom.

Inače, Nikola Vujadinović je đak Omladinske škole Crvene zvezde, u kojoj je proveo osam godina, međutim, nikad nije dobio priliku u seniorskom timu, pa je karijeru, posle sezone u Radu, gradio u Zeti, pirotskom Radničkom, sofijskom CSKA, odakle je prešao u italijanski Udineze. Klub sa Friulija slao ga je na pozajmice u rumunsnku Ala Juliju, škotski Aberdin i ivanjički Javora, a od 2012. je član Šturma, za koji je odigrao 78 utakmica i – interesantno – postigao čak deset golova.

(FOTO: Action images)

 

 


tagovi

transferi2014SuperligaŠturmSrbijaFK PartizanNikola Vujadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara