Crnogorski mediji: Najsikusnijima se tresu ruke u atmosferi linča

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.19. | 09:42

Vijesti oštro po Džeksonu i ostalim strancima

Strah od gostujućeg terena Budućnost je demonstrirala i u beogradskom hramu košarke. Šampion Jadranske lige nije bio konkurentan ni u Evroligi čim izađe iz Morače, a ponovo je u Beogradu izgledao kao turistička grupa bez vodića. Đetići su ove sezone četiri puta gostovali u dvorani Aleksandar Nikolić, i doživeli su sva četiri poraza.

Jednom ih je pobedio Partizan, dok su u jučerašnjem meču protiv Crvene zvezde samleveni. Podgorička štampa je konstatovala da je Budućnost pred teškim izazovima, i da će u slučaju da izbori majstoricu morati da slavi i u dvorani u kojoj je delovala izgubljeno.
Tim Jasmina Repeše je u atmosferi linča bio preplašen, najiskusnijim igračima su se ruke tresle od povika i pljuvanja sa tribina, zbog čega je sada na korak od gubitka titule. Zvezda se ovog puta nije smilovala kao u poslednja dva meča pred svojim vatrenim navijačima, kada je dozvolila Partizanu da sa 34 smanji na 21 razlike, odnosno Budućnosti da sa osam poslednjih poena izgubi 91:72, već je igrala i dalje. Do 40 poena prednosti je stigla već u 37. minutu (103:63) trojkom igrača sa kraja klupe, Nemanje Nenadića, a na kraju je Budućnost izjednačila rekordan poraz ove sezone, jer je od Anadolu Efesa u Evroligi izgubila 106:68“, napisao je izveštač Vijesti iz dvorane Pionir.

Izabrane vesti

Pomenuti mediji je istakao da je Jasmin Repeša pre početka susreta imao raspravu sa navijačem iz partera koji ga je vređao, tokom utakmice je morao da skine sko jer je bio ispljuvan, nazivan je ustašom...
„Šut Edvina Džeksona za tri poena i iz slobodnih bacanja je bio 0 posto. Francuz, koji je doveden da bude prvi šuter, promašio je sva četiri šuta iza linije 6,75, a bio je neprecizan tri puta i sa linije penala“, stoji u komentaru Vijesti.

Nešto umereniji je bio portal CDM.
„Repeša je odlučio da promenu plan igre u nastabvku i više se osloni na šut sa distance. Nažalost, ni to nije urodilo plodom. Zvezda e rešetala iz svih pozicija, a igrači Budućnosti nisu imali nikakvu ideju kako da pariraju raspoloženom rivalu“.

Portal televizije Crne Gore je vrlo šturo izvestio o utakmici u Pioniru. Bioje to klasičan faktografski izveštaj sa najosnovnijim podacima o najvećoj prednosti Crvene zvezde i najefikasnijim igračima.


tagovi

Edvin Džekson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara