""
""

Čukarički doveo TOP pojačanje: Stiže krilo koje je masakriralo Zvezdu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.01.17. | 19:45

Darko Zorić sutra potpisuje trogodišnji ugovor sa Brđanima

Dolazak Nenada Lalatović trebalo bi da označi početak nove uspešne epohe Čukaričkog. Veruju čelnici superligaša sa Banovog brda da će prepoznatljivom energijom mladi stručnjak probuditi igrački kadar Čukaričkog.

Lalatović je bio posao zime, ali odgovorni iz Čukaričkog uspeli su da upecaju kapitalno pojačanje. Prema saznanjima MOZZART Sporta ugovor sa osvajačem kupa iz 2015.godine sutra će potpisati Darko Zorić.

Izabrane vesti

Krilni fudbaler dobro poznat široj fudbalskoj javnosti. Momak rođen 1993.godine skrenuo je pažnju na sebe odličnim igrama u Sdutjesci iz Nikšića. Put ga ja kasnije odveo u AEK, koji ga je prošle sezone poslao na pozajmicu u Borac.

U Čačku je brzonogi Zorić rehabilitovao karijeru. Imao je sjajnu sezonu u Čačku, posebno su ga upamtili navijači Crvene zvezde. Zajedno sa Vujaklijom Zorić je kreirao istorijski trijumf Borca na Marakani u okviru Kupa Srbije (5:1).

Zorić je tada postigao tri gola i skrenuo pažnju na sebe. Ovih dana je raskinuo ugovor sa AEK-om, pa na Banovo brdo dolazi kao slobodan igrač.

Na Banovom brdu mnogo očekuju i od Petra Bojića koji se oporavio od povrede kolena.


tagovi

ČukaričkiDarko ZorićEvropaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara