""
""

Čukin novi napadač: Lalatović je naš najveći adut

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.17. | 15:01

„Sarađivao sam s njim i znam da ćemo ostvariti uspeh“, poručuje Darko Zorić

U Čukarički je pre tri sedmice došao krilni napadač Darko Zorić i potpisao ugovor na dve i po godine. On je ranije imao prilike da sarađuje sa šefom stručnog štaba Brđana Nenadom Lalatovićem, što mu je, kako kaže, dodatna potvrda da će Čukarički u drugom delu sezone biti uspešniji.
"Sigurno je Čuka najsređeniji klub u Srbiji. Znam na kom smo sad mestu, ali sam siguran da ćemo sa novim šefom sa kojim sam već u Borcu sarađivao ostvariti uspeh. Četiri-pet meseci sam ranije sarađivao sa Lalom i dobro smo se razumeli. Igrao sam svaku utakmicu i znam šta traži", rekao je Zorić za klupski sajt.

Zorić je za Čukarički debitovao pre dva dana 21. januara na kontrolnoj utakmici protiv Bask-a, u kojoj je ekipa sa Banovog brda pobedila 9:0, a mladi napadač smatra da nijednom protivniku nije lako dati toliko golova.
"Šef je od nas tražio da budemo koncentrisani, uđemo jako u meč i mi smo ispoštovali dogovor. Zadovoljan sam kako smo istrčali. Sad nam dolazi malo jači protivnik i nastavak pripremnog dela na Kipru", dodao je on.

Izabrane vesti

Čukarički se u sredu sastaje sa Bačkom. A već u petak putuje na Kipar.


tagovi

Darko ZorićEvropaNenad LalatovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara