""
""

Ćulum se vratio na Čair, stigao i Aškerić

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.01.15. | 09:17

Radnički pred put u Crnu Goru angažovao dva pojačanja

Radnički je predstavio dva nova pojačanja za drugi deo sezone! Iz Kragujevca je stigao iskusni štoper Milan Ćulum, dok je navalu pojačao doskorašnji napadač Grblja Nikola Aškerić.

Klub sa Čaira nalazi se u nezavidnoj poziciji, pretposlednji je na tabeli poslew prvog dela sezone i očekuje ga grčevita borba za opstanak...

Izabrane vesti

"Dogovorili smo se sa našim prvotimcima kojima su istekli ugovori ove zime – Ivanom Pejčićem i Sašom Marjanovićem, da do juna ostanu u klubu. Petar Đuričković raskinuo je ugovor sa Crvenom zvezdom, tako da će ostati u Radničkom. Pored ove trojice fudbalera za nas će veliko pojačanje biti i povratak Milana Ćuluma. Ovaj iskusni igrač bio je naš član do početka septembra, ali je odlučio da ode u kragujevački Radničkog. Postigli smo dogovor da igra za nas, a bukvalno u minut do 12 uspeli smo da pronađemo i napadača. Iz Grblja nam je došao Nikola Aškerić (23), jedan od najboljih napadača u mlađoj generaciji. Od njega očekujemo da pojača naš navalni red i poboljša efikasanost", rekao je u izjavi za Sportski žurnal sportski direktor Nišlija Marko Jovanović.

Ekspedicija Radničkog od danas će boraviti na dvodnevnim pripremama u Crnoj Gori gde će odigrati pet kontrolnih utakmica.  

(foto: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički Nišnikola aškerićMilan Ćulum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara