"Ander Erera na meču sa Galaksijem"
"Ander Erera na meču sa Galaksijem"

Da li je čudesni Erera tajni šampionski sastojak Junajteda? Statistika kaže da jeste!

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.07.14. | 14:02

Bivši vezista Atletik Bilbaa samo u jednoj pripremnoj utakmici upisao više asistencija nego gotovo ceo tim Mančestera ponaosob...

Ander Erera na meču sa GalaksijemNestvarna partija koju je novi kreativac igre Mančester junajteda, Ander Erera, prikazao u rasturanju Los Anđeles Galaksija (7:0) na turneji po SAD-u prosto je oduševila sve u klubu!

Rajan Gigs je odmah posle meča izjavio da je Erera već sjajan fudbaler i da će postati velika zvezda, a ako je suditi po igri iz prvog meča u dresu Junajteda, legendarni as je potpuno u pravu!

Izabrane vesti

U ubedljivom trijumfu nad timom iz Grada anđela Erera je proglašen igračem utakmice, a statistika govori da će u predstojećoj sezoni biti možda i ključni igrač Đavola.

Naime, bivši vezista Atletik Bilbaa je bio asistent kod tri pogotka, a mediji na Ostrvu pišu da je sa Huanom Matom sarađivao na "telepatsku nivou", gotovo savršeno.

Interesantno, ako bacimo pogled na podatke iz prošle sezone dolazimo do zaključka da je Erera u samo jednom meču imao asistencija koliko Čičarito, Kagava, Valensija, Januzaj, Evra i Van Persi za celu sezonu u Premijer ligi! Samo su Mata (četiri) i Vejn Runi (deset) imali više asistencija od 25-godišnjeg plejmejkera.

Primera radi, Erera je kreirao više gol šansi od Felainija i Janga zajedno (po jednu), dok Nani, Flečer, Anderson, Gigs i Kerik nisu bili asistenti ni u jednom meču prošle sezone!

Jasno je – Mančester junajted je doveo opasnog fudbalera...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vejn RuniPremijer ligaHuan MataEvropaAnder HereraEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara