""
""

Da li je ovo posao veka? Trećeligašu se smeše milioni od sledeće Vardijeve prodaje!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.12.15. | 22:11

Flitvud se nada da će Čelsi, Mančester junajted ili Liverpul poslati Lesteru izdašnu ponudu, a onda...

Engleski trećeligaš Flitvud Taun mogao bi za predstojeće novogodišnje i božićne praznike da dobije poklon kojem se verovatno niko u klubu nije nadao. I to direktno od buduće prodaje Lesterove zlatne koke i trenutno najboljeg napadača engleskog fudbala - Džejmija Vardija, koji je za Flitvud igrao u sezoni 2011/12, gde je tek nagovestio veliki uspon na lestvici. 

Izabrane vesti

Britanski mediji otkrili su detalj koji je čuvan u strogoj tajnosti do sada - klub iz Lankašira ne samo da je prilikom zaključivanja posla sa Lesterom pre tri godine zaradio ogromnih 1.240.000 evra, već je u ugovoru smestio i klauzulu po kojoj će zaradi još 25 odsto od sledećeg Vardijevog transfera. Klub koji se trenutno bori za opstanak u trećem rangu takmičenja verovatno se najviše obradovao vanserijskoj formi u kojoj se nalazi novi reprezentativac Engleske, koja mu je i donela rekord po broju postignutih golova u uzastopnim mečevima, ali i ogromnu pažnju evropskih velikana. 

Naravno, to ni čelnike najvećih ostrvskih klubova nije ostavilo ravnodušnim, ali je činjenica da Lester sada traži neverovatnih 42.000.000 evra! To znači da bi Flitvud Taun, u slučaju da Lisice zaista prodaju Vardija za pomenutu sumu novca, može da zaradi još neverovatnih 10.500.000 evra! 

Ko bi rekao - Flitvud bi samo u Vardijevom slučaju ostvario profit od 11.705.000 evra, pošto smo unapred oduzeli 35.000 evropskih novčanica, koliko je klub platio za nekadašnjeg radnika u fabrici...

Među zainteresovanim klubovima nalaze se Liverpul, Čelsi i Mančester junajted... Svašta bi moglo da bude!

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLester SitiFlitvudEvropaEngleskaDžejmi Vardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara