""
""

Da li se najveći talenat vratio u život? Tri asistencije Radonjića za poker Čuke

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.05.17. | 19:25

Brđani bez problema na gostovanju u Bačkoj Palanci

Čukarički je nastavio da ređa pobede u plej-autu, a nije imao problema ni na gostovanju u Bačkoj Palanci gde je u prvih 45 minuta rešio pitanje pobednika u duelu sa Bačkom - 2:4 (1:4).

Izabrane vesti

Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu kada su Brđani spakovali četiri laka komada domaćinu, a za pobedu se pobrinuo Nemanja Radonjić. Veliki talenat srpskog fudbala, "nestašni" momak iz Niša, konačno se izgleda opametio, ostavio nefudbalske stvari iza sebe i počeo da igra onako kako su mu davno stručnjaci predviđali.

Dosta toga je uradio nekadašnji junior Partizana u poslednje vreme, izbacio je loše navike, skinuo problematične suvišne kilograme i povratio stari sjaj. To je prepoznao i trener Brđana Nenad Lalatović koji je počeo češće da mu ukazuje šansu, a danas mu se Radonjić konkretno odužio odličnom partijom na utakmici u Bačkoj Palanci.

Bivši fudbaler Rome i Empolija podsetio je na slavne dane u mlađim kategorijama. Driblao je, pravio dar-mar, a čak tri puta aissitrao je saigračima za pogotke. Radonjić je proslavio danas Jovanovića, Kajevića i Obradovića nakon što ih je majstorski spojio sa golovima, a da je bio skoncentrisaniji možda bi i nekim golom začinio današnju partiju.

U svakom slučaju, lepo je videti da se jedan srpski talenat vraća u fudbalski život.

SUPERLIGA SRBIJE (plej-aut) - 34. kolo

Subota:
Bačka - Čukarički 2:4 (1:4)
/Bajić 16. penal, Balabanović - Jovanović 7, Kajević 27, Obradović 33, 43/

19.00: Borac - Metalac

Nedelja:
17.00: Spartak - Rad
19.00: Radnik - Novi Pazar

Tabela:

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bačka PalankaČukaričkiNemanja RadonjićNenad LalatovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara