""
""

Dalmacija ustala protiv Mamića - 30 hiljada Splićana izašlo na ulice (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.11.14. | 16:12

Prava navijačka fešta i transparenti upereni protiv prvog čoveka Dinama. Mamić upoređivan sa Hitlerom i Musolinijem

Split je ustao na noge, želi da što pre vidi leđa Zdravku Mamiću, Davoru Šukeru, i ostalim čelnicima Fudbalskog Saveza Hrvatske. Posle prošlonedeljnih dešavanja na velikom hrvatskom derbiju navijači Hajduka su obećali rat do istrebljenja zagrebačkim kadrovima, koji po njihovom mišljenju ugnjetavaju ponos Dalmacije.

Ono što su obećali, to i rade. U srcu Splita, na Rivi, danas se okupilo blizu 30 hiljada ljudi, piše portal Germanijak. Oni su bili naoružani kompletnim navijačim rekvizitom i transperentima uperenim protiv Zdravka Mamića. Prvog čoveka Dinama su upoređivali sa Hitlerom, Musolinijem i Titom...

Izabrane vesti

Skupu su se pridružili i igrači igrači Hajduka koji su svojom pojavom hteli da daju do znanja kako splitski protest obuhvata sve strukture kluba. Jedan od predstavnika Torcide Stipe Lekić oduševio je okupljene navijače emotivnim govorom.
"Ovakvo nešto mogu da naprave samo Torcida i Hajduk! Svi znamo što nam rade poslednjih godina. Neka odu svi iz HNS-a zajedno s onim Mamićem. Pogledajte koliko nas je ovde! Otićo cemo u Zagreb svima pred vrata..." izjavio je Lekić.

(FOTO: Facebook/Torcida Split) 


tagovi

Davor ŠukerEvropaHrvatskameđunarodni fudbalTorcidaZdravko Mamić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara