""
""

Daudi propao transfer u poslednjem času

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.09.16. | 12:18

Opcija je da postane slobodan igrač

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Abiola Dauda uskoro će postati slobodan igrač prema najavama holandskih medija. Nigerijac je trenutno član Vitesea, ali klub iz Arnema ne računa na njegove usluge.

Izabrane vesti

Dauda je bio na korak od prelaska u redove turskog drugoligaša Sivasa, ali je transfer propao u poslednji čas. On je poslednjeg dana prelaznog roka doputovao u Tursku, pregovori su uspešno završeni, ali papirologija nije prošla na vreme do zatvaranja fudbalske pijace i vratio se neobavljenog posla.

Bivši Zvezdin golgeter je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u škotskom Hartsu gde je ostavio solidan utisak postigavši pet golova u 13 prvenstvemih mečeva. Ipak, Srca ga nisu otkupila i vratio se u Holandiju. Ipak, u Vitese su već doneli odluku da se dauda ne uklapa u planove za novu sezonu i dali su mu odrešene ruke da potpiše za neki drugi klub. Pošto nije uspeo u tome, opet se priključio treninzima holandskog prvoligaša, ali stav trenera je ostao isti.
„Znamo da je razočaran zbog svega što se desilo i nadamo se da će se u štko skorijem roku naći rešenje za ovu situaciju. Raskid ugovora je jedna od opcija“, rekao je Viteseov direktor Jost de Vit

(FOTO: Action images)


tagovi

ViteseTurskaSuper ligSivasporHolandijaEvropaEredivizijaAbiola Dauda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara