Davljenika ne treba otpisivati

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.03.19. | 14:08

Derbi je favorit, ali se Vigan bori za goli život

Derbi se nada poziciji koja vodi u doigravanje za ulazak u Premijer ligu i zato mu treba pobeda, dok je Vigan u situaciji da je samo tri boda udaljen od opasne zone. Favorit je jasan, ali daleko od toga da davljenika treba otpisivati (20.45).

Derbijeve premijerligaške ambicije naglo su splasle poslednjih sedmica. Ispadanje iz FA kupa od Brajtona prouzrokovalo je pad forme, a Ovnovi su od tada nanizali čak tri poraza i kliznuli na sedmo mesto na tabeli Čempionšipa, ono prvo koje ne donosi ništa osim opstanka u ligi.

Izabrane vesti

Vigan tavori u donjem delu i ima niz od čak četiri nerešena ishoda, odnosno pet utakmica bez poraza. Ipak, ni taj niz nije mnogo pomogao da se stekne osetnija zaliha, pa pošto se Roteram trijumfom nad Blekburnom vratio borbi za goli život i pokazao da nema nameru da prestane sa bitkom.

Hari Vilson bi mogao da se vrati u startnu postavu Derbija za večerašnji dvoboj sa Viganom na Prajd Parku. Ofanzivni vezista, na pozajmici iz Liverpula, bio je spreman i za subotnji duel sa Aston Vilom, ali samo toliko da šansu vreba sa klupe. Takođe, fit su Njudžent i Hadlston, dok Frenk Lampard neće moći da računa na novajliju Ifa Embrouza, koji je nedovoljno spreman, dok su van stroja Lorens, Mount, Brajson, King, Olson, Forsit i Dejvis.

Sa druge strane, strateg Latiksa Pol Kuk treba da odluči da li će Nika Pauela da stavi odmah od starta, pošto je ofanzivac propustio remi sa Midlzbroom zbog prehlade.

Derbi je poslednjih pet utakmica igrao 0-2, dok je isti znak došao i na protekla tri susreta Vigana u svim takmičenjima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2130 ENG 2 Derby - Wigan ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

ENGLESKA 2 - ZAOSTALO 33. KOLO

Utorak
20.45: (1,95) Derbi (3,40) Vigan (4,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara