""
""

Dejan Lekić na pragu Sportinga

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.13. | 18:21

Pregovori sa Genčlerbirligijem su u završnoj fazi, a na transferu insistira trener Injaki Tehada koji Srbina poznaje iz dana kada su sarađivali u Osasuni

Posle samo godinu dana u Genčlerbirligiju, Dejan Lekić se sprema za povratak u Španiju. Sporting iz Hihona želi da angažuje srpskog napadača, a prema informacijama sa Pirineja, pregovori su u završnoj fazi. Još nije poznato da li će Lekić doći na pozajmicu ili će potpisati trajni ugovor sa španskim drugoligašem, ali velike su šanse da dođe do saradnje. U tom slučaju Lekić bi igrao u špicu sa bivšim golgeterom Partizana, Stefanom Šćepovićem koji je ovoga  leta pojačao Sporting.

Izabrane vesti

Na transferu insistira Sportingov trener Injaki Tehada koji Lekića dobro poznaje jer su sarađivali u Osasuni kada je Tehada bio asistent u stručnom štabu. Prva meta Sportinga je bio Aleks Geiho iz Udinezea, ali on je bio preskup, pa su se Španci okrenuli Lekiću. Zanimljivo je da je Srbin u dresu Osasune bio i strelac u jednom meču protiv Sportinga u Hihonu.

On je u drugom delu prošle sezone izgubio mesto u prvoj postavi Genčlerbirligija, a da Turci ne računaju na njega pokazuje i podatak da u prva dva kola Superlige nije bio u timu. 


tagovi

dejan lekicEvropagenčlerbirligiPrimeraŠpanijaSporting HihonSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara