"Ljubisa Stamenkovic"
"Ljubisa Stamenkovic"

Delegat potvrdio: Stamenković udaren u Novom Sadu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.13. | 10:44

„Policija je identifikovala počinioca, oni znaju o kome se radi, ali ta osoba nije iz Vojvodine“ – prenosi komesar za takmičenje Branislav Delić, pošto je u Zajednicu Super lige stigao dopunski izveštaj Nenada Nikolića

 

 

Izabrane vesti

Ljubisa StamenkovicDelegat utaikmice Vojvodina – Sloboda, Nenad Nikolić iz Lovćenca potvrdio je da je šef stručnog štaba Užičana, Ljubiša Stamenković, posle meča na Karađorđu, udaren pesnicom u – glavu! On je u dopunskom izveštaju dostavljenom u kancelariju Zajednice Super lige napisao šta se dešavalo ispred svlačionice gostujućeg tima, iako je sat vremena po završetku susreta popularni Piskavac incident podveo pod „nervozu i povišene tenzije“ i o tome nije želeo da govori.
U izveštaju stoji da je u restriktivnom prostoru posle utakmice bilo pet-šest neovlašćenih lica. Bilo je gužve, prepirke ispred svlačionica, a jedna od tih osoba je udarila trenera Slobode Stamenkovića šakom, s leđa, u predelu glave. Policija je identifikovala počinioca, oni znaju o kome se radi, ali ta osoba nije iz Vojvodine“ – prenosi komesar za takmičenje Branislav Delić.

U izjavi za Novosti, Delić prenosi i kakvi će biti dalji koraci u rešavaju ovog slučaja koji je dodatno ukaljao ionako ne baš sjajnu organizaciju našeg elitnog takmičenja.
Svi izveštaji će biti prosleđeni Disciplinskoj komisiji, na njoj je da odredi šta dalje, da li će biti kazni“, dodaje Delić.

Bode oči, pomalo se i kosi sa zdravom logikom, da je delegat sve primetio, a sudijska četvorka u sastavu: Srđan Obradović, Dalibor Đurđević, Miloš Gagić i Vladimir Nedeljković nije primetila – ništa!? Bar ne zvanično...
Sudije ništa nisu videle, jer su već ušle u svlačioniocu, dok su predstavnici klubova rekli da će kasnije napisati šta je bilo, ali nisu to učinili. U svakom slučaju, u restriktivni prostor ušli su ljudi koji nisu zaposleni u Vojvodini, nisu službena lica, a jedan od njih je udario Stamenkovića. U dopunskom izveštaju delegat Nikolić navodi da je Ljubiša Stamenković više puta upozoren zbog nesportskog ponašanja“, dodao je Delić u razgovoru za Sportski žurnal.

Oglasila se i Sloboda Point, saopštenjem Upravnog odbora, u kome potvrđuje incident, ali nema konkretnih detalja o napadu na Stamenkovića.
Neprijatno smo iznenađeni, što je Vojvodina,koji je klub za primer u organizacionom smislu, a i po svemu drugom se nalazi u samom vrhu srpskog fudbala, dozvolila sebi da u restriktivnom prostoru budu lica kojima tu nije mesto. Isti su ,nezadovoljni ishodom konačnog rezultata utakmice, i bili vinovnici negativnih pojava i nemilih scena kojima su bili izloženi članovi našeg kluba u restriktivnom prostoru na stadionu. Negativne pojave su kod nas izazvale nevericu i zaprepašćenje , jer je utakmica bila za primer superligaških utakmica u svim elementima, uz korektno i sportsko navijanje i ponašanje svih aktera utakmice“, piše u saopštenju Užičana.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Evropafudbalincidenti navijacaLjubiša Stamenkovićsloboda užiceSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara