""
""

Dinamo puni kasu: Ćorić je sledeći, Italijani već ove nedelje u Zagrebu...

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.17. | 10:57

Mladi vezista nije u dobrim odnosima s trenerom, Modri žele da ga prodaju, a i on bi rado da napusti Maksimir...

Imali smo juče priču menadžera Endija Bare, koji tvrdi kako Dinamo nije prepoznato četcoricu današnjih asova kao klince, i zbog toga izgubio 100.000.000 evra, ali maksimirska radnja radi punom parom i malo ko haje za tim imaginarnim milionima. 

Izabrane vesti

Najnovije vesti iz komšiluka kažu da je sledeći za punjenje klupske kase i Mamićevog ega (a neki bi rekli i privatnih džepova) zadužen 20-godišnji Ante Ćorić. Dinamov dragulj mogao bi ove zime napustiti Zagreb i pređe u Romu, javljaju Sportske novosti, a prenosi Germanijak.hr. Sportski direktor Vučice - Ramon Verdeho Monći, ove nedelje stiže u Hrvatsku kako bi se sastao s Antinim ocem Miljenkom. Prema Transfermarktu tržišna vrednost ovog momka iznosi 8.500.000, no Dinamo ne bi prihvatio ponudu manju od 10.000.000. 

Inače, Ćorić je ove sezone, delimično zbog povrede, a delimično zbog lošeg odnosa s trenerom Cvitanovićem, na terenu proveo tek 490 minuta u 12 utakmica (40 minuta po nastupu), postigao tri gola i upisao dve asistencije.

Italijani tvrde da će, ukoliko do dogovora doće, Ćorić izvesno na pozajmicu, gde bi se kalio u narednih godinu dana, ili šest meseci... 

(foto: Action Images)


tagovi

Ante ĆorićDinamo ZagrebEvropaItalijaRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara