Dinamo uspešno počeo život bez Recka, Proleter kao furija

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.03.18. | 18:01

Metalac se okliznuo protiv Teleoptika u 18. kolu Prve lige Srbije

Reprezentativna pauza tradicionalno nije važila za članove Prve lige Srbije koji su u sredu nastavili borbu za prvenstvene bodove u okviru 18. kola. A pobednik dana opet je bio novosadski Proleter koji je na svom stadionu pregazio Radnički iz Pirota sa 5:1 i preuzeo drugo mesto na tabeli od Metalca.

Novosađani su tako potvrdili da su ovog proleća u zaista odličnoj formi, ovo im je bila treća uzastopna pobeda i tako su iskoristili kiks rivala iz Gornjeg Milanovca koji je na svom terenu poražen sa 3:2 od Teleoptika.

Izabrane vesti

Prvo mesto zadržao je Dinamo iz Vranja, koji je uprkos činjenici da je trener Dragan Antić Recko preuzeo ekipu Superligaša Radničkog iz Niša, do pobede od 1:0 nad gostujućom Slobodom iz Užica.

Kada je u pitanju Metalaca, može se reći da je ekipa iz Gornjeg Milanovca razočarala svoje navijače. Na poluvremenu je gubila sa 1:0, a u nastavku je uspela nekako da dođe do preokreta, da bi do kraja utakmice prosula sav trud i primila čak dva gola!

Fudbaleri Novog Pazara definitivno su uhvatili ritam pod dirigentskom palicom Stevana Mojsilovića. Na gostovanju fenjerašu Jagodini slavili su sa 1:0 i upisali drugi uzastopni trijumf, a domaćinu naneli šesti poraz zaredom.

U jednom od derbija gornjeg dela tabele beogradski Sinđelić je na gostovanju TSK-u iz Bačke Topole slavio sa 2:1 i došao do vredna tri boda i nastavio borbu za drugo mesto na tabeli.

SRBIJA 2 - 18. KOLO

Sreda
TSC - Sinđelić 1:2 (0:1)
Jagodina - Novi Pazar 0:1 (0:0) 
ČSK - Radnički KG 0:0
Metalac - Teleoptik 2:3 (0:1)
Budućnost D. - Inđija 1:0 (0:0)
Dinamo V. - Sloboda 1:0 (1:0)
Bežanija - Temnić 0:0
Proleter NS - Radnički Pirot 5:1 (2:0)

Foto: MN Press


tagovi

Dragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara