""
""

Glas razuma u Interu: Zaboravljamo da smo Kutinju dali premalo vremena, doći će vreme za Gabigola

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.11.16. | 21:11

"Govorimo o momku od 20 godine, on ne može sam da reši utakmicu", kaže Pjero Auslio

Sportski direktor Intera Pjero Ausilio pojasnio je situaciju oko statusa pojedinih igrača za koje se očekivalo da će biti u prvom planu, a tu se posebno misli na mladog Brazilca Gabrijela Barbosu, popularnog Gabigola, koji je letos došao iz Santosa za 30.000.000 evra, ali je odigrao svega 16 minuta u dresu Intera ove jeseni.

Izabrane vesti

Čelnik Nerazura smatra da će tek doći pravi trenutak za brazilskog napadača.
"Možda smo zaboravili Kutinja i malo vremena koje mu je pruženo. Govorimo o momku od 20 godine, on ne može sam da reši utakmicu. On mora mnogo da radi, ozbiljan je momak i njegovo vreme će doći, baš kao i kada su u pitanju Eder, Palasio i Jovetić", rekao je Ausilio.

Odmah nakon reprezentativne pauze sledi gradski derbi sa Milanom (nedelja 20.45) i to na trenerskom debiju Stefana Piolija.
"Derbi dolazi u pravom trenutku, to je definitivno specijalan meč. Nadam se da će naša sezona od nedelje krenuti u pravom smeru. Pioli je dobro pomišljen izbor i garancija za budućnmost. On ima velu strast i u derbiju će doneti još veću odlučnost. Naš cilj je još uvek Liga šampiona i učinićemo sve da stignemo tamo".

Ulaskom Suning grupe u klub postavljeni su najvišo ciljevi.
"Projekat je počeo u junu, pre nekoliko godina smo napravili grešku, to ne krijemo, ali sad pokušavamo da napravimo pravi posao. Možemo samo bolje, projekat je ambiciozan, ali je potrebno vreme i strpljenje", rekao je Auzilio.

Inter se posle devet odigranih kola Serije A nalazi na razočaravajućoj devetoj poziciji, ali sa još uvek realnim izgledima da popravi trenutnu situaciju.

(FOTO: Action images, screen shot)


tagovi

EvropaFilipe KutinjoGabrijel Barbosa GabigolInterItalijaPjero AuzilioSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara