""
""

Dobro veče, moje ime je Duško i pobedio sam nepobedive! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.01.16. | 22:25

Bivši trener Partizana debitovao je na klupi Limoža ubedljivom pobedom nad Valensijom u Evrokupu

Život u Limožu za Duška Vujoševića počeo je kao bajka, a isto bi moglo da se kaže i za navijače francuskog kluba. Trofejni trener je debitovao na klupi novog kluba pobedom nad, ni manje ni više, ekipom Valensije koja je do večeras imali svih 28 pobeda u sezoni.

Izabrane vesti

Rešetala je Valensije do danas sve rivale redom, što u prvenstvu, što u Evrokupu, a onda je na teren dvorane Fuente de San Luist izašao novi, Vujoševićev Limož i na kraju trijumfovao sa 92:72 u meču trećeg kola Last 32 faze.

Od prvog minuta videla se energija na licima igrača Limoža, jasno je bilo da žarko žele pobedu i da se dokažu novom treneru.

Limož je, u odnosu na prethodne utakmice ove sezone, igrao odbranu za klasu više. Za svaki poen su domaći morali da se potrude i to svojski.

Bo Mekejleb je u par navrata prodorima podsetio na najbolje dane provedene u dresu Partizana u Pioniru. Amerikanac je ubacio osam poena, ali je bio veoma sigurna na lopti.

Bez dileme, najbolji u Limožu bio je Nobel Bongu-Kolo sa 23 poena, a Vil Danijels dodao je na to još 18 . Odličnu partiju imao je i iskusni Ali Traore sa 16 poena.

Bojan Dubljević predvodio je Valensiju sa 16 poena, a bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić ubacio je četiri poena.

Košarka razume samo jedan jezik (VIDEO)

Serijom od 13:3 sredinom poslednje deonice najtrofejniji francuski klub se odlepio na 17 poena razlike i trasirao put ka velikoj i važnoj pobedi. Kad se na to doda i sjajan šut za tri poena kod gostiju,

Ekipi Limoža ovo je bila prva pobeda u drugoj fazi Evrokupa, pa je zadržala šanse za plasman u dalju rundu takmičenja.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

ValensijaŠpanijaFrancuskaEvropaEvroligaEvrokupDuško VujoševićBo Mekejleb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara