""
""

Dočekao svojih pet minuta: Džon Karver vodi Njukasl

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 10:15

“Sa ponosom mogu da kažem da sam učio od jednog od najvećih trenera u istoriji ovog kluba Bobija Robsona”, poručio novi menadžer Svraka

Kao najozbiljniji kandidat figurirao je Bernd Šuster, pričalo se o mogućnosti da se Rafa Benitez vrati u Englesku, ali je uprava Njukasla rešenje za novog menadžera pronašla je u svojim redovima! Klub sa Sent Džejms Parka zvanično je saopštio da će Džon Karver do kraja sezone predvoditi ekipu! Reč je o čoveku koji je dugo u Njukaslu, a poslednje četiri sezone radio je kao pomoćnik Alena Perdjua!
“Ovo je veliki dan za mene! Dugo sam prisutan u Njukaslu i sa ponosom mogu da kažem da sam učio od jednog od najvećih trenera u istoriji ovog kluba Bobija Robsona! Znam koliko je ekipa važna ovom region i gradu. Uveren sam da navijačima možemo da donesemo mnogo radosti”, rekao je Džon Karver.

Iako su mu predviđali borbu za Evropu Svrake ove sezone igraju vrlo slabo. Trenutno su na 11.mestu Premijer lige, a imaju samo osam bodova više od timova koji su trenutno u zoni ispadanja. Pre Njukasla Džon Karver je radio u Šefild Junajtedu, Plimutu, Lutonu i Lidsu, a imao je i kratak izlet u Toronto.

Izabrane vesti

(Foto Action Images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaDžon KarverBobi Robson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara