"Adil Rami napušta Mestalju"
"Adil Rami napušta Mestalju"

Dok se Đuka i Rami svađaju, Milan se koristi

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.13. | 18:54

Francuski štoper od januara na pozajmici na San Siru. Otkupna klauzula sedam miliona evra

Adil Rami napušta MestaljuMiroslav Đukić nije znao kako da ukroti temperament Adila Ramija, ali je Masimilijano Alegri spreman da pokuša. Milan je, naime, navodno dogovorio dolazak 27-godišnjeg francuskog štopera na San Siro.

Rami je, podsetimo, izgubio mesto na Mestalji pošto je javno kritikovao šefa struke, ali i saigrače. Milan je najbrže reagovao, iako su iskusnog defanzivca letos pikirali i Borusija Dortmund i Napoli.

Izabrane vesti

Ipak, koferi su spakovani i sledi selidba u Milano. Za početak šestomesečna pozajmica od januara do kraja sezone posle čega će uprava Rosonera odlučiti da li joj se isplati da izdvoji sedam miliona evra i otkupi Ramijev ugovor.

Bude li se to i desilo Rami će se automatski obavezati na četvorogodišnju vernost Milanu.

Italijanski klub je, sa druge strane, prihvatio da tokom pozajmice u celosti isplaćuje Ramijevu platu.

Dolazak Adila Ramija trebalo bi da reši jedan od osnovnih Alegrijevih problema. Odbrana Milana je, naime, na sedam prvenstvenih utakmica ove sezone kapitulirala već 13 puta, a mrežu je sačuvala samo protiv Sampdorije (te Seltika i Ajaksa i PSV-a u Ligi šampiona).

Jasno je, ipak, da Filip Mekses i Kristijan Zapata nisu oduševili, a uprava kluba ne sme da rizikuje i nada se da će Matijas Silvestre i Danijele Bonera biti pravi kada se oporave od dugih povreda i vrate na teren.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adil RamiEvropaItalijaMilanPrimeraSerija AŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara