""
""

Dok se Volfzburg i Liverpul otimaju, Hamburger spremio milione za transfer Filipa Kostića!

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.05.16. | 13:08

HSV će ovog leta imati na raspolaganju oko 50.000.000 evra za transfere, a srpski reprezentativac je prva meta čuvenih Dinosaurusa

Štutgart će ovog leta definitivno izgubiti Filipa Kostića, a umesto projektovanog prihoda od 25.000.000 evra, Švabe će posle eliminacije u Cvajtu morati da se zadovolji sa sumom koja je 10.000.000 manja.

Izabrane vesti

Kako je cena tako drastično opala, tako je potražnja proporcionalno - porasla. Liverpul se odavno pominje kao potencijalni kupac, Volfzburg je navodno ozbiljno zainteresovan, tu su negde i Šalke, Bajer i Lester, Juventus i Inter takođe, ali pravu pometnju mogla bi da izazove najava da će Hamburger krenuti svim raspoloživim snagama u kupovinu srpskog reprezentativca. 

Cena Filipa Kostića pala za 10.000.000 evra, zna se i prvi favorit za kupovinu!

Prema pisanju Bilda uticajni investitor Mihael Kruene spreman je da u naredne dve godine uloži po 50.000.000 evra u kupovinu igrača za povratak kluba na staze stare slave, a kao primarni cilj lociran je - Kostić

Lokalni mediji u Hamburgu, tačnije Hamburger Abendblat podseća da je Kostić i prošle godine bio meta HSV, ali da je visoka cena obeštećenja stajala na putu realizacije transfera. Sada se, ipak, situacija drastično promenila, pošto je suma od 15.000.000 daleko prihvatljivija za Hamburger, koji bi želeo da raspoloživi kapital rasporedi za popunjavanje rupa na svim gorućim pozicijama. A na levom krilu Kostić je navodno bez premca. 

Kreće otimačina za srpskog vihornog ofanzivca. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stutgartprelazni rok leto 2016NemackaHamburgerFilip KostićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara