"Aksel Vicel"
"Aksel Vicel"

Dokle više Juve?! Vicel sledeća meta, Everton nudi više, ali koga biste vi izabrali?

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.07.16. | 13:36

Zenit više nije opcija

Aksel VicelMirčea Lučesku je bio jasan: Aksel Vicel želi da napravi iskora i ode u veći klub iz Zenita. Ima dve ponude iz Italije i još dve iz Engleske. Znalo se da je Inter prva, baš juče se pojavila i informacija da je Everton sa ponudom od 30.000.000 evra zadovoljio Zenitove apetite, ali danas Karamele više ne izgledaju tako slatko, jer se prema informacijama pojedinih medija sa Apenina u igru ponovo uključio Juventus.

Belgijski reprezentativac je već neko vreme pod prismotrom Juveovih skauta, a sada u Torinu nude 24.000.000 evra za njegov potpis. Manje nego Everton, dakle, ali budimo realni: da li bi iko izabrao taj engleski klub ispred Juventusa? A ako Vicel baš bude insistirao na Seriji A dobre su šanse da mu Zenit izađe u susret i pristane da makar malo spusti cenu.

Izabrane vesti

Naravno, Vicelov dolazak je u strogoj vezi sa selidbom Pola Pogbe u Mančester junajted. Miralem Pjanić prosto nije taj tip igrača. Pritom, Klaudio Markizio zbog povrede teško da će igrati pre novembra, kod  Samija Kedire uvek postoji rizik da nešto krene po zlu sa njegovim telom.

Pratio je Bepe Marota i Andrea Gomesa, ali kad je on potpisao za Barsu alternativno rešenje je bilo spremno. Samo još da Juve i Zenit usaglase stavove oko obeštećenja. Možda će Zenit spustiti cenu, ali celih 6.000.000 evra? Taj film nećemo gledati.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Serija ARusijaPremijer ligaletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaEvropaEvertonEngleskaAksel Vicel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara