"Almami Moreira"
"Almami Moreira"

Doktor Mo pred derbi: Partizan ima moćan tim!

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.09.15. | 11:54

"Crno-beli nisu uspeli da dođu do Lige šampiona jer im je nedostajalo iskustva, a utakmice u domaćem šampionatu umeju da zavaraju", smatra legendarni plejmejker

Almami Moreira

Nema navijača Partizana koji se jutros razmišljajući o derbiju sa setom nije setio golova i asistencija čuvenog Doktora Moa. Almami Moreira ponovo je u Beogradu, ali će za razliku od perioda kada je utišavao Marakanu u večitim derbijima, danas na njoj biti samo u ulozi navijača. 

Izabrane vesti

Došao je da podrži crno-bele u 149. večitom derbiju i da vidi uživo na delu Andriju Živkovića, za koga je, kako kaže, čuo da je paklen igrač, ali veruje da mu je potrebno vreme da sazri. 

Navija i za ekipu iz Humske i priželjkuje da ga fudbaleri srpskog šampiona obraduju danas.
“Vidim da Partizan ima moćan tim. Gledao sam ga uživo na poslednjoj stepenici ka Ligi šampiona. Crno-beli nisu, na žalost, uspeli, jer im je nedostajalo iskustva za tako veliku utakmicu. Međunarodni susreti razlikuju se od domaćih. Često ono što pokazujete “kući” ume da zavara i ne bude dovoljno za Evropu. A Partizanu je u toj utakmici nedostajao, što je bilo vidljivo golim okom, upravo, takav fudbaler za prevagu na terenu”, ističe Moreira u razgovoru za "Žurnal".

Legendarni fudbaler napominje da mu nedostaje atmosfera sa Partizanovog stadiona.
“To su moje najlepše emocije. Ambijent je uvek sjajan. Partizan, na primer, u evropskim utakmicama, na domaćem terenu često bude jači za deset odsto, upravo zbog podrške sa tribina. Tako je i u večitom derbiju, atmosfer ai huk navijača nateraju vas da na terenu budete 10-15 odsto bolji. Da probijete granicu mogućnosti...”, zaključuje Partizanov Doktor Mo.

(FOTO: Star Sport)    


tagovi

SuperligaFK PartizanFK Crvena zvezdaAlmami Moreira149. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara