""
""

Dortmund promovisao Štegera!

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.12.17. | 12:11

Milioneri rešili pitanje trenera na iznenađujući način...

Borusija iz Dortmunda aktivirala je malu bombu u nedelju u podne! Zapravo, više iznenađenje... Nepuna 24 sata nakon što je smenjen holandski stručnjak Peter Boš, na njegovo mesto postavljen je doskorašnji trener Kelna, njegov imenjak - Šteger! Zvanična promocija obavljena je u prostorijama kluba tačno u 12 sati. 

Izabrane vesti

Iznenađenje u ovom potezu svakako je izbor Milionera, jer su se odlučili za čoveka koji je pre samo osam dana dobio otkaz na Mingersdorferu posle serije loših rezultata. Austrijski stručnjak nije uspeo da dobije nijednu od prvih 13 prvenstvenih utakmica i pritom je uzeo samo dva boda. Između ostalog, on je dobio Arsenal u Ligi Evrope, ali je zato poražen od Crvene zvezde... 

Bez obzira na užasne rezultate Peter Šteger imao je punu podršku navijača. Nakon smene, oni su najavili hitnu sednicu skupštine kluba na kojoj će zahtevati promenu uprave zbog takve odluke. Tada su se mnogi čudili ponašanju Kelnovih navijača, ali očigledno da i u Dortmundu vide "nešto" u ovom čoveku.

Naravno, Štegeru niko ne može da ospori sjajne prošlosezonske rezultate, kada su Jarčevi igrali izuzetno atraktivno i posle 25 godina izborili plasman u Evropu. 

Kako piše Bild Šteger bi trebalo da bude prelazno rešenje na Vestfalenu. On bi, tvrdi tiražni i uvek dobro obavešeteni tabloid, ostao do leta i priveo kraju sezonu, a onda bi fotelju prepustio talentovanom Julijanu Nagelsmanu iz Hofenhajma.   

Podsetimo, Borusija je poslednju pobedu u Bundesligi ostvarila u septembru, a juče pred svojim navijačima izgubila od Verdera.  

Očekuje se prvo obraćanje Petera Štegera...

(foto: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaNemackaPeter BošPeter Šteger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara