""
""

Dosta je bilo kalkulacija!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.01.18. | 10:39

Vreme je za goleadu

Sporting i Porto su ekipe koje su u dosadašnjem delu sezone najviše pokazale – naravno, kada je o Portugaliji reč. Na prvenstvenoj tabeli zauzimaju dve vodeće pozicije, i jedne i druge u februaru očekuju evropske utakmice (Zmajevi igraju sa Liverpulom u okviru Lige šampiona, a Lavovi sa Astanom u Ligi Evrope), a krajem istog meseca sastaće se i u prvom meču polufinala domaćeg kupa (revanš je u aprilu).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:45 4142 PORLK Sporting - Porto tgg gg3+ 2,25

Izabrane vesti

Istina, Sporting u derbi ulazi posle malog razočaranja koje je u petak doživeo na gostovanju Setubalu, ekipi sa dna prvenstvene tabele. Naime, Lavovi su tokom dve trećine utakmice vodili sa 1:0, da bi sva tri boda ispustili u petom minutu nadoknade, i to iz penala. S druge strane, Zmajevi su iste večeri rutinski odradili posao s Tondelom.

Porto je poslednji put igrao u finalu Liga kupa u sezoni 2012/2013, a Sporting, koji je uz Boavistu i predložio da se ono organizuje, u sezoni 2008/2009. Ni jedni ni drugi dosad nisu uspeli da osvoje trofej u njemu, pa je to još jedan motiv da zapnu.

Jasno je da nijedan ishod nije isključen, što tipovanje čini pravim izazovom. Pritom, utakmica se igra u Bragi, te nijedan od rivala neće moći da računa na prednost domaćeg terena. Njihov poslednji okršaj, odigran 1. oktobra u Lisabonu, završen je bez pogodaka.

No, sada nema previše prostora za kalkulacije, pa će morati da od početka krenu nešto otvorenije, što najavljuje pogotke na obe strane (uostalom, na tri meča pre tog došlo je GG3+). Ako ste skloniji većem riziku, pokušajte sa dvojkom pošto Porto deluje za mrvu sigurnije.

PORTUGALIJA - LIGA KUP, POLUFINALE:
 
Sreda
 
 
NAPOMENA: Kvote su podložne promenama
 

(FOTO: Action Images)

 

tagovi

sportsko klađenjeSporting LisabonPortugalPortomeđunarodni fudbalkladionicaEvropabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara