"Menez"
"Menez"

Drugo pojačanje Rosonera iz Pariza: Menez sleteo u Milano

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.06.14. | 22:13

Francuz uslikan na aerodromu Linati, potvrdio da će potpisati ugovor sa italijanskim gigantom

MenezDrugo pojačanje za Milan ovog leta, a dolazi iz istog kluba kao i prvo, i za istu sumu novca – 0 evra. Posle Aleksa i Žeremi Menez je razdužio dres Pari Sen Žermena posle isteka ugovora i izabrao San Siro kao svoju sledeću destinaciju.

Italijanski novinari su uslikali Francuza na milanskom aerodromu Linati, a krilni igrač je potvrdio da će pojačati ekipu Filipa Inzagija.
„Zašto Milan? Zato što su veliki tim i veliki klub. Nadam se da ću biti dobar ovde i da ću nastaviti da pobeđujem, kao sa PSŽ-om“, izjavio je Menez.

Izabrane vesti

Menez je već igrao u Seriji A, u periodu od 2008. do 2011. je branio boje Rome, ali fudbaler kaže da je to bio potpuno drugi igrač.
„Koja je razlika između Meneza u Romi i ovog sada? Videćete na terenu. Dosta sam porastao za ove četiri godine i želim da to i dokažem“, dodao je novi član Rosonera.

Brzi fudbaler još nije potpisao ugovor, ali će to najverovatnije uraditi već sutra, čim prođe lekarske preglede, ali to su samo tehnikalije i Rosoneri su sigurno dobili veliko pojačanje, a francuski fudbaler će sledeće tri godine igrati na San Siru.

Menez je seniorsku karijeru započeo u Sošou, onda je prešao u Monako, zatim u Romu, a poslednje tri godine je igrao u prestonici Francuske.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žeremi Meneztransferi2014Serija APari Sen ŽermenMilanLiga 1ItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara