Dupla šansa za svaki slučaj

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.05.18. | 10:19

Tvrdo u najavi

Lige petice su pri kraju, kao i Liga šampiona i Lige Evrope, tako da do Svetskog prvenstva neće biti toliko atraktivnog fudbala.

Kako bilo, meč na koji bi svakako danas trebalo obratiti pažnju je Sent Patriks - Slajgo, odloženi duel četvrtog kola Premijer Divizije Republike Irske. Znamo, nije atraktivno, ali moglo bi solidno da se naplati.

Izabrane vesti

Zašto?

Slajgo je loše započeo novu sezonu, trenutno je samo na dva boda iznad zone ispadanja, vezao je dva poraza u ligi, igra promenljivo i neuverljivo, ne blista u gostima (samo jedan trijumf na šest poslednjih gostovanja u ligi) i ima loš međusobni skor na gostovanjima Sent Patriksu. Slajgo nije sačuvao svoju mrežu na sedam dosadašnjih mečeva na strani. 

Sent Patriks je solidno startovao, trenutno su peti na tabeli, vezali su dve pobede (protiv Limerika i Šamroka) i odlično igraju kod kuće, pošto su u seriji od šest mečeva bez poraza na svom bunjištu u Premijer Diviziji, od čega su slavili na četiri, a na isto toliko od prethodnih pet kod kuće sačuvali svoju mrežu.

Razloge za eventualnu dozu opreza "gaji" poslednjih pet međusobnih susreta na kojima je zaokružen X, kao i 0-2. U svakom slučaju 1X&0-2 ne bi trebalo da omane. Ni jedni ni drugi ne važe za ekipe koje igraju na gol više. Sent Patriks je na pet od sedam poslednjih mečeva igrao 0-2, dok je ovaj tip zaokružen na sedam od 10 prethodnih mečeva gostiju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2578 IRS 1 St.Patrick's - Sligo kmb 1X&0-2 (-) 1,93
Ukupna kvota1,93

REPUBLIKA IRSKA 1 

 

Foto: Shutterstock


tagovi

Irska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara