"Pirlo"
"Pirlo"

Dve bitne vesti za Juventus: Vraća se Andrea! I opet, vraća se Andrea

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 20:39

Stara dama neočekivano jača pred susret sa Monakom

PirloNeočekivana, ali dobra vest za navijače Juventusa. U osvit provg sudara sa Monakom u četvrtfinalu Lige šampiona, prvak Italije je objavio da može da računa na Andreu Pirla. Štaviše, najbolji igrač Stare dame nalazi se u sastavu koji je trener Masimilijano Alegri odveo u karantin i postoji mogućnost da se naće i na terenu u utorak veče. Prvi put od 24. februara i duela sa Borusijom iz Dortmunda kad je povredio list.

Osim Pirla, u konkurenciji je posle duge pauze i štoper Andrea Barzalji, ali i golman Đanluiđi Bufon i napadač Karlos Tevez, koji su odmarali protiv Parme u subotu.
Tevez i Bufon su se u potpunosti oporavili, a što se Barzaljija i Pirla tiče mogu da kažem da su u dobrom stanju. Pirlo nije igrao 40 dana i ukoliko bude u timu igraćemo sa četvoricom u veznom redu. Ako Barzalji bude starter onda ćemo početi sa trojicom u defanzivi. Ne verujem da ćem istovremeno obojica biti na terenu, odlučiću tek u utorak pre podne“, obazriv je trener juventusa Masimilijano Alegri.

Izabrane vesti

Njemu su za meč sa Monakom na raspolaganju sledeći igrači: Bufon, Kjelini, Ogbona, Pepe, Markizio, Morata, Tevez, Koman, Ljorente, Barzalji, De Ćelje, Bonući, Padoin, Pirlo, Vidal, Lihtštajner, Sturaro, Storari, Matri, Evra, Rubinjo, Pereira, Marone.

Van stroja je samo vezista Pol Pogba koji će propustiti oba četvrtfinalna duela Lige šampiona.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ALiga šampionaJuventusItalijaEvropaAndrea PirloAndrea Barzalji

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara