""
""

Džouns se oprostio od Partizana: Nikada neću zaboraviti crno-belu porodicu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.06.16. | 10:45

Američki krilni centar definitivno odlazi iz Humske 1

Borili su se košarkaši Partizana za mesto na srpskom tronu do poslednje kapi znoja. Trener Aleksandar Džikić izvukao je iz svojih pulena maksimum, ali se protiv Crvene zvezde nije moglo. Jedna pobeda u finalu i potpuno ravnopravno izdanje u čak tri dramatična susreta mogu da ohrabre sve u crno-belom, ali posle još jedne sezone bez ijednog pehara postavlja se pitanje - šta sad?

Izabrane vesti

Noć posle završetka finalne serije u Humskoj nema nikog. Igrači su dobili voljno do daljeg, a Džikić je na konferenciji za medije rekao da će čak devetorica igrača moći da napuste klub. Među njima je i Kevin Džouns, koji je iza sebe imao besanu noć. On se oko tri časova posle ponoći oglasio putem društvenih mreža u poruci u kojoj se zahvalio svima u klubu za sve što su učinili za njega i njegovu karijeru. 
"Volim sve u svojoj crno-beloj porodici. Hvala vam beskrajno ljudi za podršku koju ste mi pružili, nikada vas neću zaboraviti", stajalo je u kratkom, emotivnom obraćanju američkog krilnog centra. 

I dalje nije poznato gde će Džouns nastaviti karijeru, ali je trener Džikić naglasio da je njegova cena posle odličnih izdanja - skočila.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKevin DžounsJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara