""
""

Edson bira gde će: Brazil, Evropa ili Azija?

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.08.16. | 07:55

Zvezdin promašaj slobodan u izboru nove sredine

Jedan od najskupljih i najvećih promašaja u novijoj istoriji Crvene zvezde spreman je za novu epizodu u karijeri. Posle samo šest meseci na Marakani, brazilski štoper Edson Silva je sa osvojenom titulom i punih džepova napustio Beograd, a bez obzira na očajan učinak u crveno-belom dresu neće morati dugo da čeka na novo zaposlenje.

Izabrane vesti

Brazilski mediji pišu da se Edson posle raskida ugovora sa Crvenom zvezdom vratio u domovinu gde trenutno odmara i razmišlja u kojem pravcu da krene dalje. Za Edsona ja zainteresovan tamošnji drugoligaš KRB (Klub de Reagatas Brazil) koji trenutno drži treću poziciju na prvenstvenoj lestvici. Ponuda je već poslata na Edsonovu adresu i sada je na njemu da odgovori. Takođe, za brazilskog štopera postoji interesovanje jednog neimenovanog portugalskog kluba. Na kraju, tu je i opcija o selidbi u Aziju.

Edson se razmišlja i najradije bi da ostane u domovini pošto se nije proslavio u prvom inostranom angažmanu, ali se nada da bi mogla da stigne i ponuda nekog brazilskog prvoligaša pa zato oteže sa odgovorom na ponudu KRB-a.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaEdson SilvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara