"Poljuljan ambijent u Novom Sadu"
"Poljuljan ambijent u Novom Sadu"

Ego raste na Karađorđu, Zagorčić upozorio: Više nismo kolektiv!

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.09.15. | 09:24

Trener Vojvodine posle poraza od Rada održao sastanak sa ekipom

Poljuljan ambijent u Novom SaduDelovalo je da Voša ima paklen tim koji bi konačno mogao da izazove i beogradske večite rivale na crtu. Uostalom, Partizan je već pao u Novom Sadu, onih 4:0 protiv Sampdorije je još slikovitije govorilo o ofanzivnom potencijalu Vojvodine. Međutim, kako je evropska sezona završena u debaklu od Viktorije Plzenj tako su krenuli i problemi na Karađorđu. Bodovno to i nije toliko katastrofalno, posebno imajući u vidu novi sistem takičenja, ali trener Zlatomir Zagorčić upozorava da je već sada vreme da se ekipa pogleda u oči.

Posle poraza od Rada na domaćem terenu šef struke je stoga okupio ekipu. Odnos prema obavezama je bio tema.
"Počeli smo da ponavljamo neke greške iz prethodnog perioda. U utakmici sa Metalcem u drugom poluvremenu smo pokazali egoizam i sa sličnim pristupom i po sistemu lako ćemo ušli u duel sa Radom", kategorički će Zagorčić u izjavi za dnevni list Sport.
"Kažem, ispoljili smo egoizam. Osetilo se to u vazduhu. Kao da biše nismo kolektiv, već tim u kojem pojedinci iskaču. Očigledno, još nismo naučili da budemo nosioci pobedničkog mentaliteta", dodao je.

Izabrane vesti

Imena igrača čije ponašanje nije po volji šefa struke ostala su u svlačionici. Jer...
"Nisu oni za javni linč, već je suština da promene odnos u igri i prema ekipi i saigračima. Uostalom, igrači su imali svoj sastanak na kojem su se pogledali u oči i takođe otvoreno analizirali i razgovarali o svemu što ih muči" , naveo je Zagorčić.

Ostaje da se vidi dokle će ih taj sastanak odvesti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara