"Golman je nemoćan"
"Golman je nemoćan"

Golčina koja je ostavila Engleze u čudu: Strašan lob trećeligaškog „hirurga“! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.03.15. | 17:32

Napadač Flitvuda, Dejvid Bol, izveo je majstoriju koje se ne bi postideli ni najbolji igrači Premijer lige i doneo bod svom timu protiv Prestona - 1:1

Golman je nemoćan

Engleska Liga 1 ne spada u najatraktivnija takmičenja na Starom kontinentu, ali je napadač Flitvuda postigao gol koji bi sigurno mogao da uđe u konkurenciju za pogodak godine računajući sve lige na Ostrvu! Dejvid Bol je na veličanstven način doneo bod svom timu u duelu 39. kola protiv Prestona, a lob sa dvadesetak metara koji je pogodio same rašlje gola gostiju ući će u anale trećeg ranga takmičenja u Engleskoj.

Izabrane vesti

Naime, Preston je vodio od samog starta utakmice, a trener Flitvuda Grejam Aleksander posegnuo je za svojim napadačem u 74. minutu kako bi pokušao da dođe makar do jednog boda. I isplatilo mu se itekako! Samo 11 minuta kasnije, Dejvid Bol primio je loptu na dvadesetak metara iskosa od gola gostiju, te je preko punog šesnaesterca protivničkih defanzivaca poslao lob sa „autopilotom“ koji je pogodio stativu tik ispod prečke i otišao iza leđa golmana Sema Džonstona.

Osim što je doneo bod Flitvudu (1:1) i častio navijače verovatno najlepšim golom koji je ove sezone mogao da se vidi na trećeligaškim terenima u Engleskoj, Bol je sebi rezervisao mesto u ostvrskim fudbalskim špicama!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Preston Nort EndLiga 1FlitvudEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara