"Fernando ne blista u Sitiju"
"Fernando ne blista u Sitiju"

Fernando hvali ljutog rivala: Nema više igrača kao što je Matić, gledam ga i učim

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 10:49

Gospodska uvertira u subotnji derbi susret Mančester Sitija i Čelsija

Fernando ne blista u SitijuHiljadu ljudi, hiljadu ćudi. Neki bi pred okršaj sa glavnim rivalom u šampionskoj trci pokušali da provokacijom pomere fokus protivniku, vezista Mančester Sitija Fernando ne spada u takve. Bivši fudbalera Porta je naime uoči okršaja sa Čelsijem silno nahvalio Nemanju Matića, sa kojim je vojevao bitke još dok su se borili za trofeje u Portugaliji.

Matić je uglavnom pobeđivao. Ali nema ljutnje. Fernando sportski pruža ruku boljem. Uveren da će zbog rivaliteta sa srpskim internacionalcem samo postati bolji igrač.
"Obojica igramo na specifičnoj poziciji, veoma važnoj u svetu fudbala. Još u Portugaliji smo nekoliko puta odmerili snage i on je zaista veliki igrač. Neverovatno je koliko je kvaliteta sakriveno u njegovim nogama", u superlativu će Fernando o Matiću.
"Nema više igrača kakav je Matić. Na njega se ugledam. Gledam ga i učim, želim da postanem igrač kakav je on. Nemanja je postao neverovatno važan igrač za Čelsi. To moraš da poštuješ i takve igrače uvek sa pažnjom pratim".

Izabrane vesti

Gospodski, nema šta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNemanja MatićMančester SitiFernandoEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara