""
""

Fiks u Ženevi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.10.17. | 17:17

Servet ne odustaje od plasmana u elitu. Trener Meho Kodro angažovao je tokom leta dve vredne akvizicije, Slovenca Dalibora Stevanovića i povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine Miroslava Stevanovića.

Prethodne dve sezone Ksamaks je "za dlaku" ostao bez povratka u društvo najboljih, a izgleda da je sada došlo vreme za naplatu. U premijernom meču 12. kola Ksamaks je deklasirao prošlogodišnjeg Superligaša Vaduz (0:5), od kojeg je pred start sezone očekivalo mnogo više. Šafhauzen i Servet kaskaju za liderom, a danas imaju priliku da pobedama održe korak.

Izabrane vesti

Šafhauzen gostuje Kjasu, koji je u tako lošoj formi da je izgubio na tri vezana susreta. Sajdžije su najefikasnije u dosadašnjem toku sezone, igraju na gol više, i to za sada donosi rezultat. Posebno su se istakli Čiček sa sedam, Kastroman sa šest i Mikari sa pet golova. Koliko je Šafhauzen efikasan ilustruje i podatak da je postigao dva ili više golova na sedam od proteklih deset gostovanja.

Servet ne odustaje od plasmana u elitu. Trener Meho Kodro angažovao je tokom leta dve vredne akvizicije, Slovenca Dalibora Stevanovića i povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine Miroslava Stevanovića. Drugopomenuti je nekadašnja velika nada Vojvodine, a pre četiri godine Sevilja ga je platila 1.500.000 evra i potpisala na pet godina. Nije opravdao očekivanja u Andaluziji, ali izgleda da se pronašao u Ženevi. Servet danas ima posla sa novajlijom u ligi Rapersvil-Jonom i sve osim jedinice predstavljalo bi prvorazrednu senzaciju.

ŠVAJCARSKA 2 - 12. KOLO

Petak
Vaduz - Ksamaks 0:5 (0:2)

Subota
19.00: (3,05) Kjaso (3,35) Šafhauzen (2,20)
19.00: (1,35) Servet (4,50) Rapersvil-Jona (8,50)

Nedelja
16.00: (2,15) Volen (3,30) Vil (3,20)

Ponedeljak
22.00: (1,75) Arau (3,50) Vintertur (4,50)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Dalibor StevanovićEvropaFK ŠafhauzenKjasoMiroslav Stevanovićservetsportsko klađenjeŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara